Home Geen categorie Sportieve cadeaus voor de feestdagen

Sportieve cadeaus voor de feestdagen

In december komen de oliebollen, de pepernoten, de marsepein en de gezellige maaltijden tevoorschijn. Heel lekker, maar niet gezond. Geef een healthy/sportieve gift onder de kerstboom om het allemaal in balans te houden! 

1| Sportartikelen
Denk aan leuke sportkleding, een mooi paar sportschoenen of gewoon een set met kettlebelts. Weet je wat ook een goeie is? Een springtouw of een hoelahoep! Veel modellen trainen vaak met een springtouw. Dit is niet zo duur, en toch een heel leuk cadeau.

2| Een mandje met superfoods
Koop een schattig mandje en doe er een aantal superfoods in. Denk bijvoorbeeld aan tarwegras, gojibessen, moerbeien, chiazaadjes etc. De AH heeft tegenwoordig ook een gezonde superfood afdeling met allemaal leuke dingetjes. Of denk bijvoorbeeld aan de tuinen.

3| Een dagje wellness cadeau
Gezond voor lichaam en geest. Heerlijk even ontspannen en genieten bij een wellness. Een hartstikke mooi cadeau!

4| Geef een sport cadeau

Zo kun je bijvoorbeeld de eerst 5 lessen van zumba voor iemand betalen, echt een tof cadeau! Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan een aantal lessen CrossFit of bootcamp. Maar ook sportief paaldansen schijnt heel leuk te zijn en is ook sowieso heel goed voor je lichaam :).

Heb jij al leuke cadeautjes gescoord voor onder de kerstboom?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.