Home Geen categorie Sporty Saturday: hot, hot, hot

Sporty Saturday: hot, hot, hot

Dat het buiten tropisch warm is, hebben we allemaal wel gemerkt. Wij hebben de grootste moeite om onszelf naar de sportschool te slepen, hoe zit dat bij jullie? Hier een paar tips om toch in beweging te komen deze dagen.

In de sportschool is misschien wel een airco aanwezig, maar erheen komen is al een workout op zich. Wij hebben de sportschool even overgeslagen deze week, maar beweging is natuurlijk wel lekker! Dit zijn onze tips om de nodige beweging te krijgen, ook als het buiten bloody hot is:

1. Fiets naar het station
Het is natuurlijk super easy om de bus te pakken als deze voor je huis stopt, maar juist met dit weer is het heerlijk om een stukje te fietsen. Zorg er in dit geval wel voor dat je niet enorm veel spullen meeneemt, want dan ga je juist flink zweten. Trek een shortje en hemdje aan en fietsen maar. Ga ruim van te voren weg, want op een eindsprint zit je nu niet te wachten ;).

2. Doe je oefeningen in de tuin
Als het ’s avonds een beetje afgekoeld is, is het heerlijk om je workout in de tuin te doen. Leg je badhanddoek neer en trek iets luchtigs aan. Heb je gewichten? Gebruik deze dan. Zo niet: er zijn genoeg goede oefeningen voor je eigen lichaamsgewicht. Check Instagram of onze Feel Good Guide voor leuke oefeningen. Zorg er wel voor dat je genoeg water drinkt!

3. Ga zwemmen
Niets is lekkerder dan een frisse duik in het water nemen met deze hitte. Ga naar een zwembad of strand en geniet van het coole water. Als je een paar baantjes trekt in het zwembad, heb je gelijk je workout gedaan. Wist je dat je met zwemmen vrijwel al je spieren gebruikt? Een betere workout kan dus niet met ruim 30 graden!

Heb jij nog tips voor ons?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.