Home Geen categorie Style steal: Kendall Jenner

Style steal: Kendall Jenner

Kendall Jenner is realityster en model. Je zult haar vast wel kennen van de realityserie : Keeping up with the Kardashians. De laatste tijd is Kendall veel in de media vanwege haar modellencarriére. Zo is zij laatst uitgeroepen tot het nieuwe gezicht van Estée Lauder. Dat is een behoorlijke prestatie voor een 19 jarige. Pamela laat je zien hoe jij de stijl van Kendall kunt krijgen.


Wat een mooie casual chic look zet Kendall Jenner hier neer. Deze look kun je gemakkelijk nog in de winter dragen, wel met een winterjas uiteraard. Die blazer is natuurlijk helemaal geweldig, helaas is de prijs dat niet. Maar gelukkig zijn er ook look-alike items te koop! Het blauwe accent van de schoenen is superleuk. Dit geeft de look nog net iets meer een pop of color. Wil jij weten waar je de items van deze look kunt shoppen? Vind de items hier!

Op zoek naar meer celeb outfits? Bekijk meer zoektochten naar celebrity outfits en laat je inspireren. Heb jij zelf een outfit gespot en heb je geen idee waar je ‘m kunt shoppen? Upload je foto en een community van fashionlovers, bloggers en experts gaat voor jou op zoek!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.