Home Geen categorie TGIF: Weekend Filmtips

TGIF: Weekend Filmtips

De zonnestralen zijn ver te zoeken dit weekend en dat kan maar 1 ding betekenen: movie marathon! Of series natuurlijk. Wij hebben de leukste filmtips voor je op een rijtje gezet, dus jij hoeft je geen moment te vervelen!

Series
Vele series hebben een zomerstop en de perfecte oplossing om toch jouw favoriete serie te kijken is door een golden oldie erbij te pakken! Naja deze serie is niet zó oud, maar leuk is hij wel! The Carrie Diaries draait om het leven van de jonge Carrie (aka Carrie Bradshaw uit Sex & the City). Je ziet al haar high school problemen, haar leven in the city, haar romance met cutie Sebastian en dit alles in fashionable kleding! De serie is uiteindelijk gecancelled (?!), maar hij is alsnog leuk om te kijken!

Televisie
Het is weer tijd om te beslissen of je Team Edward of Team Jacob bent, want Twilight is vanavond op TV! Dit romantische verhaal tussen de normale Bella en de vampier Edward gets us every time. Vanavond zijn de laatste twee delen van het verhaal op TV, namelijk: The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1 en part 2, dus neem een grote schaal popcorn op schoot en kijken maar! (20:30u bij RTL5)
Om je geheugen misschien nog een beetje op te frissen, staan hier de trailers van beide films!

Film
We moesten er even op wachten, maar volgende week is het eindelijk zover: dan is Paper Towns in de bioscoop! Paper Towns gaat over Quentin (Natt Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne). Margo is dol op mysteries dat ze er zelf een is geworden. Kun jij ook niet wachten om Cara’s filmdebuut te zien? Check dan hier de trailer!

(bron: Facebook/YouTube)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.