Home Celebs Celeb News VIDEO: Demi Lovato geeft geluksvogels een lift en zij hebben NIETS door

VIDEO: Demi Lovato geeft geluksvogels een lift en zij hebben NIETS door

Demi Lovato
Foto: YouTube Lyft
Zet Demi Lovato een petje en een zonnebril op en ze wordt zo goed als onherkenbaar. Of toch voor enkele meisjes die een lift nodig hebben en totaal niet verwachten een superster als chauffeur te krijgen. Het resultaat is hilarisch!

De broer van haar ex

Demi bewijst nog maar eens dat ze een leuk gevoel voor humor heeft. Ze vertelt de meisjes die bij haar in de auto komen zitten dat ze Samantha heet en ooit graag zangeres zou worden. ‘Ik ben momenteel door het land aan het reizen met de broer van m’n ex en we zingen waar we kunnen, op open mic-avonden bijvoorbeeld’, vertelt ze erbij. Grappig genoeg is dat eigenlijk niet gelogen: Demi was op dat moment in Denver voor een optreden van haar tour met Nick Jonas, de broer van – jawel – haar ex-vriendje Joe Jonas. Ha!

‘Cool for the summer’

Demi laat tijdens haar ritjes een paar hints vallen over wie ze is, maar haar passagiers missen ze volledig. Ze zegt op een bepaald moment bijvoorbeeld dat haar job als chauffeur wel ‘cool for the summer’ is. Toevallig de titel van één van haar laatste hits! We see what you did there, Demi.

Als je niet gelooft dat een petje, een zonnebril en een valse naam genoeg kunnen zijn om een superster als Demi Lovato undercover te laten gaan, bekijk dan snel de video. De verbazing van de lucky ladies wanneer ze beseffen dat ze bij Demi in de auto zitten, kan je niet faken.

Boze Selenators

Wij vinden de video dan wel geweldig, de fans van Selena Gomez zijn er minder blij mee. Rond minuut 2:49 zegt Demi ‘Selena heeft veel meer talent. Haar stem is echt veel beter dan die van Demi’. Een complimentje, toch? Nope, de Selenators zien het als een gemene steek van Demi, die duidelijk veel beter zingt dan hun idool. Selena zei zelf ooit al dat ze niet de meest geweldige zangeres is. Volgens de fans van Selena probeerde Demi haar zo belachelijk te maken. Het is natuurlijk al langer geweten dat Demi Lovato en Selena Gomez niet meer de besties zijn die ze vroeger waren…Wat denk jij: een grapje of een duidelijke steek? Laat het ons weten in de poll!