Home Geen categorie VIDEO: Taylor Swift probeert op de meest awkward manier de paparazzi te...

VIDEO: Taylor Swift probeert op de meest awkward manier de paparazzi te ontwijken

Taylor Swift
Foto: Reporters
Meestal houden celebs een hand of een handtas voor hun gezicht of trekken ze een jas over hun hoofd om de paparazzi geen goede foto te gunnen. Maar Taylor Swift heeft een nieuwe – maar vrij onnozele – manier gevonden om de camera’s te ontwijken: het zijwaartse loopje.

Nog niet zo lang geleden waren de paparazzi nog Tays beste vrienden. Tijdens haar eerste dates met nieuw vriendje Tom Hiddleston leek ze bijna te poseren voor de foto’s. Het koppel was zó makkelijk te fotograferen, dat mensen zelfs dachten dat ze het erom deden. Maar nadat Kim Kardashian de blonde zangeres voor schut zette met haar nu al legendarische Snapchatvideo, verdween ze even van de radar. En als ze dan toch buitenkomt, wil ze blijkbaar echt niet gezien worden. Dan maar een beetje awkward naar de auto lopen, dacht Tay. We zouden volgende keer toch gewoon voor de handtas voor het gezicht gaan. Just sayin’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer celebnieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.