Home Geen categorie Xite Awards: Interview Krystl (Video)

Xite Awards: Interview Krystl (Video)

Als muzikale mede-blondine stond Krystl zeker op mijn ‘die-moet-ik-ooit-interviewen’-lijstje (Ja, die heb ik). In de voorbereidingen van de Xite awards kreeg ik de kans om de Circles-zangeres van alles te vragen: van haar meest bizarre liefdesactie tot bij welke celebrities ze het liefst in de krib was belandt. En erm…overweegt Krystl nou een carrière switch als prostituee? Spill!

Daar zat ik dan. Met twee camera’s op mijn snoet voor mijn allereerste video-interview. Geloof me: die bank zat echt veel minder lekker dan het eruit ziet. Nadat Krystl en ik al wiebelend met onze korte beentjes verschillende posities moesten uitproberen voordat we lekker zaten (“Leg je benen op de bank, dat zit lekkerder,” tipt Krystl), was het dan écht tijd om te praten over haar nominatie voor Best Dressed Female Artist. “Nou, ik zit goed. Jij ook?,” vraag ik nog een beetje onbeholpen voordat Jessy (één van Fashionista’s camera chicks) het startsein geeft. Damn. Daar gaan we dan. Lights. Camera. Action?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
)

De Xite Awards wordt aanstaande zondag uitgezonden om 19:30. Je kunt ook live streamen via de website. Ga jij ook kijken?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.