Home Geen categorie Yay: NYX Cosmetics opent tweede winkel in België!

Yay: NYX Cosmetics opent tweede winkel in België!

NYX Cosmetics
Foto: NYX Cosmetics
Het is een dag vol leuk shopnieuws! Nadat we deze ochtend hoorden dat Action naar Antwerpen komt, verklapt het budgetvriendelijk cosmeticamerk NYX Cosmetics nu dat ze een tweede winkel zullen openen in ons landje. Beste. Woensdag. Ooit.

Na Gent, nu…

De eerste NYX-winkel opende eind juni al op Langemunt 56 in Gent. Wij waren verrry excited, want de spulletjes van NYX zijn niet alleen heel lief voor onze portemonnee, maar ook gewoon supermooi! Het make-upmerk zei toen dat ze de volgende maanden meer shops wilden openen in Belgische steden en dat maakten ze nu officieel met een post op Facebook.

Welke stad?

NYX verklapte helaas nog niet in welke stad de nieuwe winkel zou komen. Maar het lijkt ons maar een kwestie van tijd vooraleer elke grote stad in ons landje een eigen make-up heaven van NYX heeft. In de tussentijd kan je onder deze Instagramfoto van NYX gokken welke stad jij denkt dat het wordt, de foto regrammen en zo misschien wel een goodiebag én het recht om op de openingsdag niet te moeten aanschuiven, winnen! Hoe cool zou dat zijn?

Meer beautynieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.