Home Guys 10 x dingen die jongens niets kunnen schelen, maar waar meisjes zich...

10 x dingen die jongens niets kunnen schelen, maar waar meisjes zich wél druk in maken

jongens
Foto: We Heart It

Wij meisjes zijn nummer #1 in het ons druk maken om de meest nutteloze dingen. Wij halen ons altijd van alles in het hoofd, ook als het om jongens gaat. Of eigenlijk moeten we zeggen: vóóral als het om jongens gaat. Dit zijn de dingen waar wij girls ons druk om maken, maar die jongens niets boeit.

1. Of je er wel goed genoeg uit ziet vandaag

Trust us: als hij je leuk vindt, maakt het hem echt niet uit welk rokje je vandaag uit de kast hebt getrokken. En weetje? Je ziet er toch elke dag goed uit!

2. Of hoe jij er uit ziet in vergelijking met andere meisjes

If he really likes you: heeft ‘ie alleen oog voor jou. En als hij jou wel constant vergelijkt met andere meisje, dan is hij jou niet waard!

3. Wat je het beste kan zeggen tegen je crush

Maak je niet druk over wat je wel en niet moet zeggen, wees gewoon jezelf en dan komt alles goed!

4. Hoe raar onze lach soms is

Ach ja, als je écht heel hard moet lachen dan kan dat zich wel eens uiten in een raar gehinnik … Alsof dat bij hem nooit voorkomt!

5. Over die ene rare moedervlek boven je borsten

Of dat je tenen misschien raar en kronkelig zijn. Of dat je geen thigh gap hebt. Of ongelijke borsten. Who cares anyway? Niemand is perfect!

6. Of je make-up niet te heftig is

Zolang jij er niet bij loopt met een hoofd als een poederdoos, dan maakt het hem niets uit. Of je er nu in geslaagd bent om de perfecte winged eyeliner op je oogleden te tekenen, of die cat eye die dag nu hopeloos mislukt is: waarschijnlijk valt het hem niet eens op.

7. Hoe je eruit ziet als je eet

Hebben jullie een date op restaurant? Ga dan niet opeens kleine hapjes nemen van je gerecht. Eet gewoon zoals je normaal ook eet. Zo raar is dat namelijk niet, want iedereen doet het. Het wordt pas raar als je het eten van wang naar wang ziet schieten en er tussendoor stukjes uit je mond vallen, maar dat zal wel niet het geval zijn.

8. Of wat je eet

Ook hij eet lekker wat hij wil, dus waarom zou jij dat niet doen? Als je behoefte hebt om een hele reep chocolade in je eentje naar binnen te werken: gewoon doen!

9. Of je niet te snel terugstuurt op zijn bericht

Dit lijkt nog altijd een issue: hoe snel stuur je terug? Maar weet je: hij heeft waarschijnlijk echt niet door hoe snel jij zijn berichten beantwoordt, dus relax. 

10. Of je niet te wanhopig overkomt

You don’t.

Nog meer boy stuff: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.