Home Love Daten 7 leuke signalen dat je je super comfy voelt in je relatie

7 leuke signalen dat je je super comfy voelt in je relatie

relatie
Foto; Pinterest
Elk koppel maakt verschillende fases door in een relatie. De ene voelt zich wat sneller op zijn gemak dan de ander. Je weet dat je je goed voelt bij elkaar als jullie in de comfortzone terechtkomen en jullie niets meer aantrekken van de kleine dingen die op het begin zo belangrijk leken. Hier zijn 7 signalen dat jullie nu op een moment zijn in jullie relatie waarbij jullie zich op 100% comfy voelen bij elkaar.

1. Geen make-up nodig

We kennen het allemaal wel. De angst om zonder make-up buiten te komen, zeker bij je nieuw vriendje. Maar als jullie al een tijdje bij elkaar zijn, komen er dagen waarop je geen zin hebt om je op te maken en je beseft dan ook dat dat voor hem helemaal niet hoeft. Dus die make-up is niet altijd meer nodig. Nu maak je je enkel nog op voor jezelf. Yesss!

ariana grande makeup make up blush duckface

2. Je kan zoveel eten als je wil

Wij weten allemaal hoeveel we als meisjes kunnen eten en schamen ons daar anno 2016 eigenlijk niet meer voor. Toch is dat nog anders als we bij onze crush of nieuw vriendje zijn. In ’t begin willen we niet dat hij weet dat we zonder moeite twee burgers, een groot pak friet en een aardbeienmilkshake naar binnen kunnen spelen, omdat we denken dat jongens daarop afknappen. Maar na een tijdje kan je gewoon zonder schaamte eten wat je wil, wanneer je wil. Hellooooo snacks!

a lot

3. Je begint elkaars zinnen af te maken

So cute voor jullie, een klein beetje melig voor je omgeving. Maar daar trekken jullie zich niets van aan. Laat jullie volledig gaan en geniet van deze schattige fase.

The Simpsons homer simpson marge simpson talking episode 11

4. Zijn social media controleer je niet meer

Herinner je je het begin van jullie relatie, waarbij je hem niet vertrouwde en bang was dat jij niet het enige meisje voor hem was? Been there, done that. Maar nu ben je op een punt gekomen waarbij je zeker weet dat je the one and only bent. Dus dat stiekem checken is niet meer nodig! Eindelijk rust.

internet modern family social media research stalking

5. Geen verlatingsangst meer

Je hebt even een dipje en je psycho kantje komt wat naar boven (we hebben dat allemaal weleens). Toch hoef je nu niet meer bang te zijn dat hij je zal laten vallen omdat je heel even bitchy bent. Jullie hebben het er al zo vaak over gehad en hij heeft je verzekerd dat dat hem niet zal afschrikken. Dus je kan gewoon je cranky koppige zelf zijn!

Gilmore Girls netflix season 4 episode 11

6. Je kent zijn favoriete eten en drankje

Je weet perfect wat zijn lievelingseten en lievelingsdrankje is. Je kan dus gewoon voor hem bestellen.

movie paul rudd starbucks role models

7. Je kan je gekke kant tonen zonder schaamte

Het begin van een relatie is altijd wat aftastend en kalm. Je gaat dus niet meteen je gekste kant laten zien. Maar vanaf je in de comfortzone zit, kan je eindelijk honderd procent jezelf zijn. Vals zingen in de auto, met je heupen draaien als Beyoncé op de radio is, je kan ongepaste mopjes maken: you name it!

HULU tv snl crazy saturday night live

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.