Home Love Daten 7 dubbeldates die je deze zomer samen met een ander koppel kan...

7 dubbeldates die je deze zomer samen met een ander koppel kan doen

Zo hoef je niet te kiezen tussen de twee belangrijkste personen in je leven én heb je dubbel zoveel pret.

dubbeldates
© Getty

In de zomer op date gaan met je grote liefde is iets waar je zeker naar mag uitkijken. Maar op double date gaan met je boyfriend, je beste vriendin en haar vriendje is nog leuker! Zo hoef je niet te kiezen tussen de twee belangrijkste personen in je leven én heb je dubbel zoveel pret. Heb je geen idee wat je met z’n viertjes kan doen? Wij helpen je op weg!

1. Breng een bezoek aan een pretpark

Naar een pretpark gaan met een ander koppel is dubbel zo leuk! Zo kunnen jullie eens afwisselen wie er bij wie zit en kunnen jullie het allemaal samen in je broek doen van het lachen. Pret verzekerd!

2. Organiseer een picknick

Maak jullie favoriete hapjes en gerechtjes, neem een picknickdeken en wat muziek mee en je bent er helemaal klaar voor!

3. Ga naar een optreden of evenement

Kijk of er leuke evenementen in je buurt zijn, zoals een foodtruckfestival of een optreden en spreek af om samen te gaan. Niets is zo gezellig als samen eten, drinken en chillen in het zonnetje terwijl er muziek op de achtergrond speelt!

4. Speel gezelschapspelen buiten

Het woord zegt het al zelf: gezelschapspel. Ideaal om nog een betere band te creëren en een leuke avond vol spanning en plezier met z’n vieren te hebben.

5. Ga samen minigolfen

Golfen klinkt als een saaie, oubollige sport, maar minigolfen is dat helemaal niet! En je doet het buiten, dus je kan nog een kleurtje opdoen ook. Yessss!

6. Drink een smoothie of een virgin cocktail op het strand

Met een smoothie of een lekkere virgin cocktail in je hand op het strand relaxen? Meer moet dat niet zijn! Zo’n uitstapje geeft jullie ook de kans om eens echt op het gemak met elkaar te praten en elkaar nog beter te leren kennen.

7. Ga rolschaatsen

Ja, we weten het. Het is heel old school en moeilijk, maar dat maakt het net leuk! Het geeft je de kans om nog een betere band te creëren met je date, want als je valt, moet hij je wel opvangen! Je kan elkaars hand vasthouden én ondertussen racen tegen je beste vriendin en haar vriendje. Maak er een wedstrijdje van: wie als laatste de finish bereikt, moet trakteren op een ijsje!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.