Home Love Daten Zó flirt je met je crush via Snapchat

Zó flirt je met je crush via Snapchat

Onze ouders moesten het op de ouderwetse manier moesten doen. Gelukkig hebben wij sociale media!

snapchat
© Getty

Je hebt iemand graag, maar vindt het nogal eng om zo openlijk met je crush te flirten. Waar onze ouders het nog op de ouderwetse manier moesten doen, hebben wij nu gelukkig social media. Halleluja! Dankzij Snapchat is flirten zelfs super easy geworden. Met deze tips en tricks is je crush in no time onder de indruk van jou.

1. Stuur persoonlijke foto’s.

Stuur bijvoorbeeld een schattige foto van je huisdier, en wie weet stuurt hij/zij er eentje terug van zijn/haar fluffy friend. Zo leren jullie elkaar beter kennen. Door foto’s te sturen die niet in je verhaal staan of die een duidelijke boodschap voor bevatten, weet hij/zij dat je hem/haar specialer vindt dan de rest.

2. Speel zijn/haar Snapchat opnieuw af.

Stuurde je crush een leuke selfie? Speel ‘m opnieuw af zodat die persoon weet dat je het een leuke foto vindt! Doe dit natuurlijk niet té vaak, zodat je hem/haar niet afschrikt. Eén keer in de zoveel tijd is genoeg.

3. Gebruik filters.

Filters zijn het perfecte excuus om je crush een selfie te sturen. Die foto waar jij zo cute opstaat? Oh, je was gewoon die nieuwe filter aan het uittesten, hoor. Not.

4. Reageer op foto’s.

Als je reageert op snaps en zijn/haar verhaal dagelijks bekijkt, weet je crush dat je hem/haar interessant vindt. Dit betekent natuurlijk niet dat je op alles moet reageren wat hij/zij deelt. Je wil niet overdrijven, natuurlijk.

5. Stuur je locatie door.

De geotags zijn zo handig! Zo kan je je crush subtiel laten weten waar je bent. Misschien is hij/zij daar ook toevallig en kunnen jullie even wandelen. Doe dit natuurlijk enkel met mensen die je kent en vertrouwt.

6. Laat zien dat jullie dezelfde interesses hebben.

Is je crush een grote fan van Harry Potter? Stuur een video terwijl je de films aan het kijken bent. Zo is de kans groter dat hij/zij reageert op je snap.

7. Gebruik humor.

Het belangrijkste is misschien wel dat jullie samen kunnen lachen, want humor brengt mensen samen.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.