Home Love Daten Zó flirt je met je crush via Snapchat

Zó flirt je met je crush via Snapchat

Onze ouders moesten het op de ouderwetse manier moesten doen. Gelukkig hebben wij sociale media!

snapchat
© Getty

Je hebt een jongen graag, maar vindt het nogal eng om zo openlijk met hem te flirten. Waar onze ouders het nog op de ouderwetse manier moesten doen, hebben wij nu gelukkig social media. Halleluja! Dankzij Snapchat is flirten zelfs super easy geworden. Met deze tips en tricks is je crush in no time onder de indruk van jou.

1. Stuur persoonlijke foto’s

Stuur bijvoorbeeld een schattige foto van je huisdier, en wie weet stuurt hij er eentje terug van zijn fluffy friend. Zo leren jullie elkaar beter kennen. Door hem foto’s te sturen die niet in je verhaal staan of die een duidelijke boodschap voor hem bevatten, weet hij dat je hem specialer vindt dan de rest.

2. Speel zijn Snapchat opnieuw af

Stuurde je crush een leuke selfie? Speel ‘m opnieuw af zodat hij weet dat je het een leuke foto vindt! Doe dit natuurlijk niet té vaak, zodat je hem niet afschrikt. Eén keer in de zoveel tijd is genoeg.

3. Gebruik filters

Filters zijn het perfecte excuus om je crush een selfie te sturen. Die foto waar jij zo cute opstaat? Oh, je was gewoon die nieuwe filter aan het uittesten, hoor. Not.

4. Reageer op zijn foto’s

Als je reageert op zijn snaps en zijn verhaal dagelijks bekijkt, weet hij dat je hem interessant vindt. Dit betekent natuurlijk niet dat je op alles moet reageren wat hij in zijn verhaal plaatst. Je wilt hem niet irriteren, toch?

5. Stuur hem je locatie door

De geotags zijn zo handig! Zo kan je je crush subtiel laten weten waar je bent. Misschien is hij daar ook toevallig en heeft hij zin om te af te spreken. Yes!

6. Laat zien dat jullie dezelfde interesses hebben

Is je crush een grote fan van Harry Potter? Stuur een video terwijl je de films aan het kijken bent. Zo is de kans groter dat hij reageert op je snap.

7. Gebruik humor

Het belangrijkste is misschien wel dat jullie samen kunnen lachen, want humor brengt mensen samen.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.