Home Guys Zó verras je je vriendje op een leuke manier

Zó verras je je vriendje op een leuke manier

vriendje
Copyright: Fashionista.nl
Wil je je allerliefste vriendje een keer verrassen maar heb je geen idee hoe? Wij hebben voor jou vijf dingen op een rijtje gezet waar hij sowieso aangenaam verrast door zal zijn. En geen zorgen, ze zijn helemaal doenbaar on a budget.

1. FOOD!

Eten is altijd een goed idee. Verras hem met een ontbijtje op bed of neem hem mee uit eten mee uit eten nemen. Leuk voor beiden!

2. Love coupons

Maak op de computer je eigen love coupons voor je bae. Een leuke en originele verrassing. Denk: massage of een ontbijt op bed. Ook handig omdat je kan verzinnen wat je maar wil!

3. Een mannenavond

Maak een afspraak met je vriend voor een avondje met z’n tweetjes. Maak vervolgens sneaky afspraken met zijn beste vrienden om die avond langs te komen en organiseer voor hem een typical boys night! Hij zal super verbaasd zijn als ‘ie er achterkomt.

4. Een filmavond met zijn favo films

Organiseer een fancy filmavondje voor jou en je lover. Zoek zijn favoriete films uit en haal snacks in huis die hij het allerlekkerst vindt. Steek kaarsjes aan, zet de hapjes en drankjes op tafel en jullie romantische filmavondje kan beginnen.

5. Take him out

Je kan je vriendje natuurlijk ook onverwachts ergens mee naar toe nemen. Bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd, als hij daar van houdt. Misschien iets minder leuk voor jou, maar zie het maar zo dat je dat dan ook een keer hebt meegemaakt. Zorg dat je zo’n dag of avond wel goed hebt gepland, inclusief tickets, food en vervoer. Let the fun begin!

Meer datingadvies?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.