Home Haarverzorging Haar Volume Mijn favoriete haarproducten

Mijn favoriete haarproducten

Vandaag deel ik mijn favoriete producten voor mijn haar met jullie. Het was niet moeilijk om deze producten bij elkaar te verzamelen, aangezien ik niet meer zonder ze zou kunnen! Ben jij benieuwd naar mijn favoriete haarproducten? Lees dan verder. 

Andrelon Care & Repair crème
Deze crème werd aangeraden door mijn tante. Ondertussen heb ik alweer vier potjes opgemaakt en gebruik ik hem twee keer in de week. Deze crème is ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Op het etiket staat dat het gespleten haarpunten vermindert en het bescherming biedt tegen toekomstige beschadigingen. Zelf gebruik ik een pompje, zodat ik de crème gemakkelijk over mijn hele haar kan verdelen. Dankzij deze crème werd mijn haar goed doorkambaar, en had ik minder last van klitten in mijn haar. Nadat ik de eerste pot had opgemaakt viel mij meteen op dat ik minder gespleten haarpunten had – waar ik erg blij mee ben! Ik kan dit product zeker aan anderen aanraden.

Uniq One All in One hair treatment
Dit flesje kreeg ik ooit in een goodiebag. Zelf was ik niet bekend met het merk omdat het alleen te koop is bij kapsalons. Op de verpakking staan 10 effecten die de treatment aan je haar geeft zoals: herstelt droog en beschadigd haar, geeft glans en beheerst pluis, geeft zachtheid en gladheid enzovoort. De treatment voelt aan als een conditioner. Ik breng de treatment aan op handdoek droog haar en verdeel het vervolgens met mijn handen. Na deze treatment is mijn haar lekker zacht en vooral mooi glanzend. Mijn haar ruikt alsof ik net van de kapper kom! Ik ben zeker te spreken over deze treatment.

Aussie miracle styling mousse (volume + conditioning)
Ik was erg benieuwd naar het merk Aussie, dus kocht ik het product dat mij het meest aansprak. Volgens het etiket houdt de mouse je haar zacht, plakt de mouse niet, en is ‘t gemakkelijk uit te kammen. Nadat ik mijn haren heb gewassen, kneed ik een beetje mouse in mijn haar en laat ik het drogen.  Van alle soorten mouse die ik heb gebruikt, is dit tot nu toe de enige die er niet voor zorgt dat ik harde plukken in mijn haren krijg. Het geeft mij een voller kapsel zonder dat mijn haar te zwaar wordt. Dit is absoluut mijn favoriete product!

Andrelon go for texture beach spray
Ik ben gek op beach sprays! Ik heb er al een aantal geprobeerd, maar die van Andrelon is absoluut mijn favoriet. Het product belooft een warrige textuur in je haar en zorgt voor een luchtig volume. Ik spray ongeveer vier keer door mijn handdoek droog haar, en breng het in model. Ik kreeg er een beetje krullen/slag van in mijn haar wat absoluut een wonder is! Het blijft ook nog eens de hele dag perfect zitten. Dit is DE beach spray die ik iedereen kan aanraden.

Wat zijn jouw favoriete haar producten?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.