Home Instagram Is dit de domste internethype ever?

Is dit de domste internethype ever?

Foto: Universal Free Press
Begrijp ons niet verkeerd, wij houden wel van een leuke uitdaging. Maar deze nieuwe internethype tart echt àlle verbeelding. Maak kennis met de #BananaPeelChallenge.

Dumb & Dumber

De laatste trend die het internet in de ban houdt, is heel simpel: je moet met opzet uitglijden op een bananenschil. Je weet wel, zoals in die tekenfilmpjes van Tom & Jerry. Wanneer een van de twee tijdens een van hun vele achtervolgingen de ander een poets wil bakken door strategisch een bananenschil op de keukenvloer te leggen waarop de ander rechtuit op z’n bakkes gaat en je alleen maar kan denken: “Auw!!”.

De enige vraag die wij ons bij deze hype kunnen stellen is: WHY?? Wel, deze Amerikaanse jongen, Jason Oakes, wou wel eens weten of een bananenschil nu wel écht zo glibberig is als in de cartoons. Wat denk je zelf, Jason?

https://twitter.com/jaasonoakes/status/714238940732108800?ref_src=twsrc%5Etfw

Moest je bang zijn deze trend niet te ‘snappen’ of niet ‘cool’ te zijn. No worries, want deze trend is dus écht zo dom als hij eruitziet.

https://twitter.com/ameliagross0/status/714602665741692928

Iedereen weet hoe dit zal eindigen: mensen zullen vlak op hun gezicht vallen en er een blauw oog of misschien zelfs Kylie Jenner-lippen aan overhouden. Maar effe serieus: DON’T try this at home.

Nog meer online trends:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.