Home Kleding Broeken Style steal: Miley Cyrus

Style steal: Miley Cyrus

Miley Cyrus kennen we ondertussen allemaal. Er is weinig meer terug te zien van de Hannah Montana ster van vroeger. Miley heeft een compleet eigen stijl ontwikkeld, dat vaak gepaard gaat met weinig kleren. Oh oh Miley! Gelukkig weet ze zich op de meeste momenten toch goed te kleden. Pamela laat je zien hoe je de look van Miley kunt krijgen.


Ik hoop dat Miley deze stijl voort blijft zetten. You go girl! Deze look is echt superleuk ik ben vooral fan van de tuinbroek. De tuinbroek is een erg leuk item dat helaas niet vaak wordt gedragen door vrouwen. Dit omdat het een saai en ouderwets imago heeft. Maar Miley laat zien dat je, ook in een tuinbroek, er sexy en vrouwelijk bij kunt lopen. Deze look is misschien iets minder geschikt voor in de winter, maar je kunt er gemakkelijk een shirt met lange mouwen onder dragen. Kijk hier waar je deze items kunt shoppen!

Op zoek naar meer celeb outfits? Bekijk meer zoektochten naar celebrity outfits en laat je inspireren. Heb jij zelf een outfit gespot en heb je geen idee waar je ‘m kunt shoppen? Upload je foto en een community van fashionlovers, bloggers en experts gaat voor jou op zoek!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.