Home Fun 13 lifestyleboeken die elke Fashionista moet hebben

13 lifestyleboeken die elke Fashionista moet hebben

Lifestyle books
Waarschijnlijk zie je af en toe van die jaloersmakende foto’s van bloggers op Instagram en We Heart It. Vaak maken ze gebruik van mooie juwelen of leuke lifestyleboeken om het plaatje af te maken. Wel, die boeken die ze gebruiken als decoratiestuk zijn ook gewoon superleuk om te lezen en als echte Fashionista kan je er veel uit leren! De grootste Instagrammers halen hun inspiratie uit die must have books. Wij maakten een lijstje van de 13 boeken die op ons leeslijstje staan!
1 / 13
‘Altijd een Parisienne, waar je ook bent’
‘It’
‘Relax!’
‘Lauren Conrad Style’
‘Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide’
‘Do It Yourself Beauty’
‘On Top’
‘On the go’
‘Beauty Bible’
‘Het Bucketlist Boek’
‘14.000 Things To Be Happy About’
‘Little Black Book’
‘Het beste vriendenboek’
‘Altijd een Parisienne, waar je ook bent’
‘Altijd een Parisienne, waar je ook bent’

‘Altijd een Parisienne, waar je ook bent’ is een handleiding voor meisjes die er stiekem van dromen om een Parisienne te zijn. Het gaat over liefde, mode, cultuur en hoe je je als een echt Parisienne gedraagt. Het boek werd geschreven door vier Parijse vriendinnen en de kijk op hun lifestyle. Het is vooral gericht op twintigers, maar hey, je bent nooit te jong om de tips en tricks van echte it-girls te leren, hè!

Anne Berest – € 19,95

‘It’
‘It’

Alexa Chung is een Brits model met een fabulous life. Met haar boek ‘It‘ geeft ze een kijkje in haar leven. Het is een verzameling van haar persoonlijke notities, tekeningen en foto’s over liefde, muziek en mode. Nog een reden om het in huis te halen? Het staat prachtig in je boekenkast en op je Instagramfeed!

‘Relax!’
‘Relax!’

Sarah Devos geeft je 100 manieren om te ontspannen. Ideaal als je even niet weet wat te doen en toch op een leuke manier wil relaxen!

‘Lauren Conrad Style’
‘Lauren Conrad Style’

Realityster en auteur Lauren Conrad, bekend van de MTV-serie ‘The Hills‘ geeft je in haar boek mode– en beautytips!

‘Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide’
‘Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide’

Travelblogster Anne De Buck schreef een stijlgids voor iedereen die de reiskriebel te pakken heeft. Het is dé travel style guide voor iedereen die van reizen houdt en altijd de nieuwste hotspots wil ontdekken. Het boek helpt je om het meeste uit je reizen te halen!

‘Do It Yourself Beauty’
‘Do It Yourself Beauty’

De Belgische beautyqueen Nanja Massy lanceerde in oktober haar allereerste boek waarin ze al haar tips and tricks prijsgeeft. Voor elke gelegenheid en elk budget heeft ze een beauty en hairlook die je helemaal zelf kan toepassen. Het DIY boek bevat 35 verschillende looks die stap voor stap worden uitgelegd. Super dus voor meisjes die echt beginners zijn op vlak van make-up!

‘On Top’
‘On Top’

Modeblogster Anna Nooshin schreef een handleiding over hoe je het beste uit jezelf kan halen. Ideaal dus als je het wil maken, net als haar! Ze geeft tips, maar op een heel eerlijke manier. Het boek zit vol humor, zelfspot en herkenbare situaties.

‘On the go’
‘On the go’

Rens Kroes, het zusje van het Nederlandse model Doutzen Kroes, is een echte healthy foodie. Ze schreef eerder al twee ‘Powerfood‘-boeken, maar nu heeft ze nog iets leukers geschreven! Een boekje met allemaal gerechtjes die je gewoon kan meenemen. Haar receptjes zijn dus ideaal als lunchpakket op school!

‘Beauty Bible’
‘Beauty Bible’

Ici Paris XL deelt in het boek ‘Beauty Bible‘ haar kennis over drie verschillende domeinen, namelijk parfum, skin care en make-up. Je krijgt antwoord op vragen zoals: ‘Hoe vind je het perfecte parfum?’, ‘Wat is het verschil tussen serum en een crème?’, ‘Hoe creëer ik de perfecte teint?’…

‘Het Bucketlist Boek’
‘Het Bucketlist Boek’

Een lijst van 500 dingen die je zeker nog moet doen in je leven: dat is basically wat dit za-lige boek is. Er zijn waarschijnlijk wel enkele dingen die je al op je persoonlijke lijstje hebt staan, maar als je nóg meer uit het leven wilt halen, dan moet je zeker dit boek lezen. Het bevat dingen waar je zelf nooit zou aan denken, maar die echt té cool zijn om niet te doen. Sommige opdrachten kan je meteen afvinken, anderen zijn een grotere uitdaging, maar dubbel zo leuk.

‘14.000 Things To Be Happy About’
‘14.000 Things To Be Happy About’

Als je even in een dipje zit en niet meer weet wat je kan opvrolijken, dan zal je dit boek te gek vinden. Hier staan namelijk 14.000 (!) dingen in die het leven fantastisch maken en waar je instant gelukkig door bent. Af en toe zal je er wel een woordenboek moeten bijnemen, maar hey, zo leer je nieuwe woorden in het Engels!

‘Little Black Book’
‘Little Black Book’

De stijl van een Parisienne door de ogen van een Belgische vrouw? De bekendste Belgische modeblogster Sofie Valkiers heeft in plaats van een passie voor koken een passie voor de Parijse mode gekregen tijdens haar verblijf in de stad van de liefde! Ze schrijft over de elegante stijl van Parisiennes, de talloze winkeltjes, de fashion weeks en de eindeloze inspiratie… Op haar blog Fashionata deelt ze haar passie met haar volgers én ze schreef ook een boek over die passie.

‘Het beste vriendenboek’
‘Het beste vriendenboek’

Mis je net als ons die oldschool vriendenboekjes? Goed nieuws, want het bestaat nu ook voor tieners en volwassenen! De schrijfster van ‘Het Bucketlist Boek‘ kwam op het idee om een vriendenboek te maken dat bestemd is voor ‘grotere mensen’. En aangezien jullie niet meer onder de categorie van kinderen vallen, is dit dus perfect voor jullie! Je vindt er leuke vragen zoals ‘Dit staat er op mijn bucketlist’, ‘Mijn grootste blunder ooit’, ‘Zo zie ik jou over tien jaar’, ‘Dit is de kleur van mijn tandenborstel’… Laat het invullen door al je vrienden en kennissen en kom nog meer te weten over hen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.