Home Life 5 date-ideeën voor tijdens koude avonden

5 date-ideeën voor tijdens koude avonden

Een romantische stadswandeling of een drankje op een terras zitten er momenteel nog niet in...

date koude
© Bianca Berg via Unsplash

Eindelijk heb je die ene leuke jongen mee uit durven te vragen. Maar wat kun je samen doen? Dat is niet zo simpel, zeker niet wanneer het weer buiten er maar grauw uitziet. Een romantische stadswandeling of een drankje op een terras zitten er momenteel nog niet in. Daarom verzamelden wij 5 date night-ideeën die je kunt doen tijdens koude avonden!

1. Bioscoop

Niks tegen een gezellig avondje naar de bioscoop. Altijd leuk! Tip: kies een cinemacomplex waar je nog nooit eerder bent geweest. Dat maakt het ook extra spannend voor jou! Hebben jullie een hele andere smaak in films? Sluit dan een compromis of kies een film die geen van beiden normaal zou kiezen.

2. Uiteten

Lekker en super romantisch! Reserveer bij je favoriete restaurant of probeer eens iets nieuws. In een onbekende stad eten maakt je date zelfs nog spannender.

3. Bowlen

Heel oldskool! Maar ontzettend fun! Kun je meteen testen of hij tegen zijn verlies kan, hihi!

4. Concert

Of het nou het lokale bandje is dat optreedt of een wereldbekende band, samen naar een concert gaan is onwijs leuk! Zijn jullie niet echt concertgangers? Een toneelstuk of musical is ook altijd gezellig!

5. Samen koken of bakken

Van een uitgebreid diner tot samen koekjes bakken. Misschien klinkt het een beetje suf, maar wedden dat jullie samen de grootste lol zullen hebben? Wil je het extra leuk maken? Kook bijvoorbeeld elk jullie favoriete gerecht voor elkaar of spreek af dat hij zorgt voor het avondmaal en jij voor het dessert.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.