Home Life 5x plekken voor een relaxing wandeling

5x plekken voor een relaxing wandeling

Vanaf morgen ligt de Fashionista Feel Good Guide in de winkel, daarom staat Fashionista.nl de komende weken in het teken van #happyenhealthy. Verschillende fitness, food en lifestyle bloggers delen hun tips en tricks. De meiden van ChicksLoveHappiness staan ook in de Guide en hun tip deze week is: ”Een stuk wandelen helpt echt als je even down bent.” Check hier daarom 5 plekken waar je je even terug kunt trekken voor een relaxing wandeling!

1. De Veluwe.
Ga wandelen in de Veluwe of verblijf in een wellness centre dichtbij. Geniet van de natuur en relax in de open air. Diep inademen is belangrijk als je goed tot rust wilt komen. Focus op je voetstappen of luister naar de vogels en de wind door de bladeren. Relaxation, guaranteed! 

veluwe

2. Het Vondelpark.
Iets drukker, maar net zo ontspannend als je een rustig plekje gevonden hebt. Zit lekker bij het water met een boek, of doe je zonnebril op en take a nap. Geniet van het geroezemoes om je heen en vergeet de wereld buiten het park voor een tijdje. It’s just you.

vondel

3. Begijnhof Amsterdam.
Ben je aan het shoppen in Amsterdam en heb je even rust nodig? Ga dan naar de binnentuin Begijnhof op het Spui, een super relaxte en mooie omgeving waar je even kan ontstressen aan de drukte van je dagelijkse leven (en van de winkelstraten ;)). Zonder jezelf even af en neem een break!

begijnhof

4. Rijksmuseum.
Er is niks zo rustgevend als het kijken van kunst in een stille ruimte. Neem de prachtige schilderijen om je heen in je op en geniet van de stilte en rust. Neem je tijd om door de hallen van het Rijksmuseum (of een ander museum van jouw keuze) te lopen en kijk naar de verhalen van andere die op de muren hangen. Er zijn zoveel verschillende verhalen en mensen op de wereld, waarom maak jij je zo druk over die kleine rot dingetjes?

Rijksmuseum

5. Paleis Het Loo.
Nog nooit bij Paleis Het Loo geweest? Er is een enorme tuin waar jij als non-royalty ook een bezoekje kunt brengen, how cool is that! Waan je in de Koninklijke sferen en bewandel de paden die Koning Lex en Konining Maxima ook een keer hebben bewandeld. Relax-garantie! Het mooie uitzicht laat je de day-to-day troubles binnen no time (als is het maar voor even..) vergeten.

Paleis het loo

De Fashionista Feel Good Guide ligt 23 juni in de winkel!

(Bron: Pinterest)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.