Home Life 5x Zen momenten

5x Zen momenten

Ben je altijd druk met school of werk en heb je nauwelijks tot geen vrije tijd? Fashionista tipt: ”Zet je mobiele telefoon eens een uurtje op de vliegtuigstand en geniet van jouw momentje rust.” Check hier nog meer zen momentjes!

1. Neem een massage.
Laat je partner of familie lid jou eens lekker een rustgevende massage geven. Doe je haar in een knot, doe je ogen dicht en geniet van het gewicht van handen op je rug! Als je wilt kun je een geurkaars aansteken om nóg meer relaxt te worden.

2. Breng een maskertje aan.
Niet alleen jij, ook je huid kan vermoeid raken. Haal al je make-up van je gezicht en breng een lekker masker aan. Het liefst een masker met een heerlijke geur, of een maskertje dat opwarmt als het met water in aanraking komt. Probeer eens het Dr. van der Hoog zuurstof masker!

3. Pak er een boek bij.
Heel veel mensen onderschatten de magische krachten van boeken. Als je nou eenmaal een goed boek te pakken hebt is het heel makkelijk om de rest van je problemen te vergeten en helemaal op te gaan in je boek. Pak een kop thee en geniet van je momentje rust!

4. Try an app.
Probeer om elke dag calm te worden. Met de app ”Calm” kun je relax sessies volgen, verschillend van 2 minuten tot 20 minuten. De achtergrond geluiden geven je een rustgevend gevoel en de stem vertelt je precies wat je moet doen. Op Calm.com kun je ook sessies volgen, zeker een aanrader!

5. Eet iets lekkers.
Er is niets zo lekker als een stukje chocolade. Als je nou een lange dag hebt gehad, zet dan een lekkere weg-kijk film aan. Pak een stuk chocolade en ga op de bank liggen (onder een dekentje!). Zet je mobiel op vliegtuigmodus, zodat niemand je uit je momentje kan halen.

Wil je meer zen momentjes lezen? De Fashionista Feel Good Guide ligt nu in de winkels!

(Bron: Pinterest)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.