Home Life 7 awkward schoolmomenten die iedereen herkent

7 awkward schoolmomenten die iedereen herkent

schoolmomenten
via We Heart It
Zo van die dagen waarop er alleen maar gênante of grappige dingen gebeuren op school, we kennen ze allemaal! Deze schoolmomenten herken jij so-wie-so.

1. Oeps, was er nog een trede?

Dat awkward momentje wanneer je denkt dat je al onderaan de trap bent terwijl er nog een trede is. Je valt bijna plat op je gezicht of je zakt door je enkel, maar hey, act like it didn’t happen!

2. Hoe? Moesten we dat ook kennen?!

En jij hebt natuurlijk enkel blz. 5 tot en met 7 geleerd.

schoolmomenten

3. Lach overdose

De slappe lach krijgen tijdens de les en niet kunnen stoppen. En hoe meer je er aan denkt dat je moet stoppen, hoe meer je lacht. Buikpijn. Rood hoofd. Good times!

4. Briefje in verkeerde handen

Neeeeeeeeee, dat briefje was niet voor hem bedoeld en oh neeeeeeee, heeft de leerkracht nu net gezien dat jij een briefje doorgaf en ben je letterlijk nog enkele seconden verwijderd van de totale vernedering voor de hele klas?!

schoolmomenten

5. Tiens, van waar komt die vlek?

Net middagpauze gehad en jouw nieuwe broek zit onder de vlekken. En nu weet je niet meer hoe je moet rondlopen tijdens de pauze zonder als kleine kleuter bekeken te worden.

6. Sweet candy

Oeps, heeft ze gezien dat ik dat snoepje in mijn mond stak? Ok, help, hoe eet ik dit nu verder op zonder dat ik betrapt word… Om vervolgens het hele lesuur met een snoepje aan de binnenkant van je wang geplakt te zitten.

schoolmomenten

7. Schoolfoto-drama

Natuurlijk sta jij weer net met je ogen dicht op de klasfoto.

Herkenbaar? Dan lees je deze posts vast ook graag!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.