Home Life 7x boeken die je moet lezen op vakantie!

7x boeken die je moet lezen op vakantie!

Niets is fijner dan lekker in de zon zitten met een goed, nieuw boek. Dit zijn dé 7 boeken die je gelezen moet hebben deze zomer!

1. The Mortal Instruments Series – Cassandra Clare
Nu dat er na de film ook een ABC family serie van gemaakt wordt, moet je de boeken wel lezen! Clary Fray is een normale tiener die in New York City woont. Tenminste, dat denkt ze. Als haar moeder ontvoerd wordt komt zij erachter dat zij eigenlijk een Shadowhunter is: iemand die op demonen jaagt. Samen met de knappe Jace en haar beste vriend Simon leert zij langzaam over de Shadowhunter wereld.

2. Gossip Girl Series – Cecily von Ziegesar
Heb je de hele Gossip Girl serie op Netflix al gezien? Geen zorgen, want de boeken zijn heel anders dan de serie! Je hebt nog 12 boeken vol Upper East Side avonturen te gaan, better get started! Xoxo..

3. Spoiled – Jessica Morgan and Heather Cocks
Molly Dix is een 16-jarig meisje die erachter komt dat haar vader een wereldberoemde televisiester is. Als zij naar Los Angeles verhuist wordt zij met ”open armen” verwelkomt door haar halfzusje. Maar niks is wat het lijkt in Hollywood!

4. Good Girls – Sara Shepard
Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker hebben iets niet-zo-perfects gedaan. Ook al hadden de meiden het over het vermoorden van rijke bullebak Nolan Hotchkiss, ze zouden het niet écht doen. Het is gewoon een toeval dat Nolan dood ging op exact dezelfde manier als dat zij gepland hadden! En als nog iemand die zij genoemd hadden doodgaat, vragen de meiden zich af of iemand ze erin luist. Misschien zijn zij zelf wel het volgende slachtoffer!

5. Anna and the French Kiss – Stephanie Perkins
Anna kan niet wachten tot zij kan beginnen met haar laatste schooljaar in Atlanta. Ze heeft een leuke baan, een beste vriendin én een crush dat op het punt staat meer te worden. Daarom is ze niet bepaald blij als ze naar Parijs gestuurd wordt. Totdat ze Étienne ontmoet: knap, slim, charmant.. en bezet. Krijgt Anna dit jaar haar eerste French Kiss?

6. Dorothy Must Die – Danielle Paige
Tuurlijk ken je het verhaal van The Wizard of Oz, je kent de liedjes over regenbogen en happiness. Maar dit is wat er écht gebeurd is. Amy Gumm komt uit Kansas en is getraind door the Revolutionary Order of the Wicked met maar 1 missie: Kill Dorothy! Dorothy heeft de macht genomen in Oz en terroriseert alles en iedereen. Het is aan Amy om haar te stoppen.

7. Rebel Belle – Rachel Hawkins
Harper Price is geboren om Prom Queen te worden. Maar na een rare gebeurtenis op haar prom krijgt zij magische krachten en komt zij erachter dat zij een Paladin is: een eeuwenoude lijn beschermers. Als Harper denkt dat haar leven niet erger kan komt zij erachter dat de jongen die ze moet beschermen David Stark is, haar minst favoriete persoon op de wereld. Gaat dit wel goed?

Check hier de zomer expectations vs reality!

(Bron: Pinterest)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.