Home Life 8 x dingen om je BFF mee te verrassen

8 x dingen om je BFF mee te verrassen

BFF
Foto: We Heart It
Jouw BFF is er áltijd voor jou! Tijd om haar eens in de bloemetjes te zetten en haar te verrassen met iets leuks. Gewoon omdat jullie kunnen lachen tot jullie buikpijn hebben én je alles bij haar kwijt kunt. Wij zochten de 9 leukste dingen voor je op om je BFF mee te verrassen. Surprise! 

1. Geef haar haar lievelingschocolade

Want je maakt een meisje pas écht happy met een reep chocolade toch? Ren naar de winkel voor haar favoriete chocoladereep en haal ’m op een onverwachts moment uit je tas om ‘m aan haar te geven. Surprise!

2. Organiseer een verwenavondje voor jullie samen

Koop een paar maskers, lekkere snacks en regel haar lievelingsfilms voor de ultieme verwenavond. Maak je kamer gezellig en zorg dat ze blijft slapen. Samen chillen met een maskertje op je gezicht in je pyjama: heerlijk!

3. Neem haar spontaan mee uit eten

Vraag of ze bij jou blijft eten die avond. Dan verwacht zij natuurlijk dat jij een maaltijd op tafel zet, maar in plaats daarvan neem je haar spontaan mee uit eten! Natuurlijk wel naar haar lievelingsrestaurantje.

4. Schrijf haar een brief

Tegenwoordig hebben we natuurlijk e-mail en WhatsApp, maar in plaats van haar via een berichtje te zeggen dat je haar nooit meer kwijt wil, is het veel specialer om dit te doen met een brief. Bovendien is een brief ook persoonlijker. Stop ’m in een enveloppe, doe er een postzegel op en doe ’m op de post. Ze zal écht super verrast zijn als er ineens een brief voor haar op de mat valt.

5. Koop een speciaal cadeautje voor haar

Weet je iets dat ze al heel lang wil hebben? Of iets waar ze heel erg dol op is? Koop het voor haar, pak het mooi in een verras haar met dit awesome cadeautje. She will be so happy!

6. Of iets voor jullie samen

Je kan natuurlijk ook iets speciaals voor jullie samen kopen, bij voorkeur iets dat matcht. Scoor bijvoorbeeld twee mooi BFF-kettinkjes of armbandjes om te laten zien dat jullie écht onafscheidelijk zijn.

BFF kettinkjes van Asos, € 11,27

7. Doe samen iets wat jullie nog nooit gedaan hebben

Verras haar bijvoorbeeld met een tentje in je tuin: kamperen girls style. Of ga bungeejumpen, als jullie durven …

8. Organiseer een verrassingsfeestje

Ook al is ze niet jarig, het is toch altijd tijd voor een feestje? Organiseer een party om jullie vriendschap te vieren én weet je: je hoeft niet eens anderen uit te nodigen. Want believe us, jullie zullen ook de tijd van je leven hebben met z’n tweetjes!

Nog meer leesvoer voor BFF’s: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.