Home Love Daten 8 filmdingen die NOOIT in real life gebeuren

8 filmdingen die NOOIT in real life gebeuren

Je kent ze wel: films zoals ‘Highschool Musical’, ‘Mean Girls’ of ‘She’s All That’, waarin de meest romantische, maar helaas onrealistische dingen gebeuren. Dit zijn 8 dingen die nooit in real life zouden gebeuren!

1. De hottie date het onpopulairste meisje op school.
Hij kan elk meisje krijgen die hij wil, maar hij wil perse haar. Na een tijdje wordt zij bevriend met de populaire meisjes en wordt zij de nieuwe queen bee van haar school. Yeah right, ot gonna happen.

2. Je spendeert elke minuut van de dag met hem.
No way. Tussendoor spreek je ook nog met vriendinnen af, doe je huiswerk en kijk je Netflix. En hopelijk heeft je vriend zelf ook een leven!

3. De populaire jongen versiert het nerdy meisje voor een weddenschap, maar wordt echt verliefd op haar.
In het echt zouden de zo’n jongens zich veel te cool vinden voor nerdy meisjes. No way dus dat zij onder hun ‘stand’ daten!

4. Het is blijkbaar aanvaardbaar dat je op een weekdag op road trip gaat of ergens in een tent gaat liggen midden in het bos met je vriendje.
Ouders zouden het nooit toestaan dat jij spijbelt, laat staan jou met je vriend alleen in een tent in laten slapen. Zonder iemand anders… Snap je wat we bedoelen?

5. Jij en je knappe leraar zijn een koppel en niemand vindt het raar!
Ten eerste is een sexy leerkracht bijna niet te vinden. Ten tweede is dat niet legaal, dus reken maar dat je ouders je naar een andere school zouden sturen!

6. Je boyfriend neemt je mee naar een onbetaalbaar restaurant.
In het echte leven is dit McDonalds. Lekker natuurlijk, maar niet zoals in de films met diner bij kaarslicht. Met zijn zakgeld kan hij dat niet betalen.

7. Je beste vriendin eindigt met dc beste vriend van je nieuwe lief, zodat jullie op double dates kunnen gaan.
Jij hebt de enige relatief leuke jongen op jouw school te pakken gekregen. De ENIGE. Sterker nog, zij zou alleen zijn beste vriend daten als het Harry Styles was.

8. Jouw nieuwe boy klimt minstens 4 keer per week stiekem door jouw raam naar binnen.
Verschillend van films, hebben wij niet altijd klimop aan onze muren hangen zodat jouw Romeo naar boven kan klimmen. Hij zal toch echt door de voordeur moeten. Helaas kan je dan niet stiekem langs je ouders.

Check hier de ”10 types of boyfriends” die je tegen kunt komen!

(Bron: Pinterest)

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.