Home Fun 7 apps die een must-have zijn voor elke Instagram addict

7 apps die een must-have zijn voor elke Instagram addict

Ze kunnen een handje helpen om dé perfecte foto te maken.

instagram
© Getty

Iedereen met een account op Instagram weet dat het niet makkelijk is om een mooie Instagram feed te hebben. Je doet er alles aan om de perfecte foto te maken, maar slaagt er vaak toch niet in om ook écht tevreden te zijn met het resultaat. Gelukkig zijn er genoeg apps die je een handje helpen!

1. VSCO 

VSCO is sowieso de bekendste app om Instagramfoto’s te bewerken. Hij mag dus niet ontbreken in dit lijstje. Duizenden mensen gebruiken VSCO voor mooie filters die je niet op Instagram zelf kan vinden.

2. Afterlight

Afterlight is een klassieke fotobewerkingsapp met meer dan 130 filters, 60 textures en een heleboel leuke kaders voor rond je foto. Met andere woorden: alles wat je zoekt om snel en gemakkelijk een mooie foto te plaatsen.

3. Leak.ly

Met deze app creëer je de mooiste en meest magische shots. Je kan verschillende lichteffecten aan je foto’s toevoegen, waaronder lightleaks, bokeh, oude filters en zoveel meer!

4. Lightroom

Maak je Instagramfoto helemaal perfect met Lightroom. Bevat je foto een kleur dat je liever zwart-wit wil zien? Of wil je het rood iets roziger maken? Met de colour picker gaat dat heel gemakkelijk. Heb je een oneffenheid gespot die je weg wil werken? Met retoucheren is dat in enkele stappen gefixt!

5. Unfold

Wil je niet enkel aandacht besteden aan je feed, maar ook aan je Instagram Stories? Dan komt Unfold heel goed van pas. Met deze app kan je je verhaal naar wens vormgeven. Je kan tekst en foto’s toevoegen, lettertypes kiezen, een (achtergrond)kleur toevoegen en nog veel meer.

6. Black – B&W Film Emulator

Als je van zwart-witfoto’s houdt, zal dit je go-to app worden. Je kan kiezen uit verschillende tinten om een artsy draai aan je foto te geven.

7. Hyperlapse

Hyperlapse is een handige app voor mensen die van video’s houden. Hiermee kun je beelden sneller laten gaan, waardoor je elke video een tof effect geeft. Cool!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.