Home Life 9 manieren om je ex spijt te laten krijgen dat hij jou...

9 manieren om je ex spijt te laten krijgen dat hij jou ooit heeft gedumpt

ex
Foto: We Heart It

Als hij denkt dat hij jou zonder spijt kan dumpen, heeft hij het goed mis. Hij heeft geen idee hoe dom het van hem was om jou te laten staan! Via deze 9 manieren zal je ex al snel beseffen dat hij de grootste fout ever heeft gemaakt. Tja, too little, too late! 

1. #winning

Doe alles, maar echt alles, wat je nooit met hem hebt gedaan of zou doen. Doe je best op school. Ga sporten als een beest. Maak nieuwe vrienden. Probeer een nieuwe hobby en beheers die tot je er een pro in bent. Win at life! 

2. Doe alsof die hele break-up nooit heeft plaatsgevonden

Ga gewoon verder met je leven en als je het gevoel hebt dat je moet huilen, zet dan een romantische film op, neem er een beker Ben & Jerry’s bij en laat die emoties maar de vrije loop, baby! 

3. Be happy

Hoe doe je je ex twijfelen? Stap 1: helemaal happy door het leven gaan. Jij hebt hem écht niet nodig om gelukkig te zijn!

4. Doe extreem sociaal

Spreek lekker veel af met je vriendinnen. Zorg dat je op veel feestjes te vinden bent en chill erop los: de ideale manier om je gedachten te verzetten.

5. En deel dit vooral uitvoerig op Snapchat

Je hoeft niet alles op je story te plaatsen, maar een regelmatige update over jouw awesome leven kan zeker geen kwaad.

6. Houd afstand

Defriend, unfollow. Probeer geen contact met hem te leggen en houd hem zoveel mogelijk op afstand. Hij heeft je diep gekwetst, nu hoeft hij écht niet meer af te komen.

7. Wees vriendelijk als je hem tegenkomt

Als hij op jou afkomt (want jij houdt afstand, toch?) doe dan gewoon aardig tegen hem. Zeg lekker vrolijk ‘hey’ en vraag hem hoe het gaat. Blijf kalm en sereen. Hij denkt waarschijnlijk dat je je nog elke avond in slaap huilt om hem, maar niets is minder waar! En zelfs als dat wel zo is, dan hoeft hij dat zeker niet te weten. 

8. Ga flink shoppen

Ga helemaal los en steek jezelf van top tot teen in iets nieuws. Dit gaat er sowieso voor zorgen dat jij je zelfverzekerder voelt. En wedden dat hij dat ook opmerkt?

9. Probeer niet constant zijn aandacht te trekken

Veel meisjes willen hun ex jaloers maken of spijt laten hebben en proberen dan constant zijn aandacht te trekken. Doe dit niet! Als jij alle bovenstaande dingen doet, heb je vanzelf zijn aandacht en zal hij snel genoeg beseffen hoe dom hij is geweest om jou te laten gaan. His loss!

Nog meer leesvoer over ex-liefjes:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.