Home Life App Review: Party! Party! (A Beautiful Mess)

App Review: Party! Party! (A Beautiful Mess)

Toen ik hoorde dat één van mijn favoriete DIY-sites A Beautiful Mess een nieuwe app had gelanceerd, stond ik te popelen deze te downloaden: ‘Party! Party!’ – de mobiele photobooth. Benieuwd wat ik ervan vind?


Als je de app opent, krijg je eerst de keuze hoeveel frames je wil schieten (dit varieert van minimaal 1 tot maximaal 16 frames) en hoeveel tijd er moet zitten tussen iedere frame (minimaal 1 tot maximaal 5 seconden). Zodra je op de ‘start’-knop drukt, telt de app voor je af en verschijnt er bovenaan een balkje totdat de volgende foto wordt gemaakt. Pretty simple. Alleen moet je je hand natuurlijk wel goed kunnen stilhouden…


De volgende stap is om te kiezen wát je met de frames wil doen: je kunt er collage van maken in de stijl van een échte photobooth óf je maakt er een GIF van. Zelf koos ik voor dit laatste, waardoor je ook nog kan kiezen hoe snel de foto’s elkaar afwisselen. Yep: dit loopt tot in de 0,1 seconden. Best geavanceerd toch?


En zoals het een échte (A Beautiful Mess) app betaamd kun je je creatie ook nog voorzien van een fancy filtertje: van een standaard zwart-wit finish tot een vintage effect. Met 17 verschillende filters (speciaal gecreëerd door de breinen achter A Beaitiful Mess zelf’) is er voor ieder wat wils.


Last but not least kun je ook een frame kiezen en de helderheid en contrast van je persoonlijke creatie aanpassen. Heb je een filmpje gemaakt dan wordt deze direct opgeslagen in deze extensie op je mobiel (zodat je deze ook op Instagram kan plaatsen), maar je krijgt ook de optie deze als .gif op te slaan. Je photoboothkiekje wordt uiteraard gewoon als afbeelding op je mobiel opgeslagen.


Zelf ben ik helemaal fan van de ‘Party! Party!’-app. Met zijn originele opties (lees: photobooth en GIF-maker) is deze app echt een aanvulling op de alle fotobewerkingsapplicaties die ik nu op mijn mobiel heb staan. ‘Party! Party!’ is beschikbaar voor iOS-toestellen en voor een kleine bijdrage van €0,89 is deze helemaal van jou. Happy party!

Wat vind jij van deze mobiele photobooth?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.