Home Life Apple brengt nieuwe Macbook Pro’s uit en die hebben zo hun voor-...

Apple brengt nieuwe Macbook Pro’s uit en die hebben zo hun voor- én nadelen

Macbook Pro
Foto: Instagram @taimurasad
Ben jij ook zo’n fan van alles wat Apple op de markt brengt? Logisch, want het werkt fijn en het ziet er altijd super goed uit. Vannacht werden de allernieuwste laptops van Apple gelanceerd: de nieuwe Macbook Pro’s. En die zien er op het eerste zicht top uit!

Beter dan ooit

Zoals we van Apple gewend zijn, is deze Macbook Pro opnieuw dunner, lichter en sneller dan voorheen. Ook zou het nieuwe scherm de hoogste kwaliteit ooit (!) hebben, waardoor je alles haarscherp en tot in het kleinste detail kan bewonderen. Klinkt goed!

De Touch Bar

This is my next 💻. #MacBookPro #TouchBar #SpaceGray 😎🔥

A post shared by Taimur Asad (@taimurasad) on

De nieuwste toevoeging aan de Macbook Pro is de Touch Bar. Dat is een dun strookje aan de bovenkant van je toetsenbord dat meebeweegt met wat je doet. Zo kan je er bijvoorbeeld mee door je foto’s scrollen, een video bewerken of een iMessage sturen. Dankzij het touch screen beheer je zo alles in één vlotte scroll. Handig! Ook leuk: de Touch ID-functie, die je ook bij de home button van je iPhone hebt, zit nu ook verwerkt in de Macbook Pro. Zo wordt online shoppen nog makkelijker: wauwww!

Verschillende formaten én kleurtjes

https://www.instagram.com/p/BMFO9SwgRzl/?tagged=newmacbookpro

De nieuwe Macbook Pro bestaat in drie versies: eentje van 13 inch, eentje van 13 inch mét Touch Bar en eentje van 15 inch met Touchbar. Daarnaast kan je hem kopen in twee kleurtjes: Silver en Space Grey. Helaas pindakaas: geen goud of rose gold deze keer – daar zal je de gewone Macbook voor moeten kopen. Superjammer!

De nadelen

De beperkte kleurkeuze is wat ons betreft al een serieuze bummer, maar er is meer. Net zoals de Macbook heeft de nieuwe Macbook Pro enkel een USB-C ingang, waardoor je er bijvoorbeeld geen iPhonekabel op kunt aansluiten. Als je dat toch wilt doen, zal je er een adapter moeten bijkopen. En dat is zonde van je geld – zeker als je weet dat de Macbook Pro al héél wat kost. De goedkoopste versie kost bijan 1700 euro (!). Dat zijn véél uurtjes vakantiewerk.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.