Home Life HEBBEN: deze Bath Bucket voor wie thuis geen badkuip heeft

HEBBEN: deze Bath Bucket voor wie thuis geen badkuip heeft

Een leuke cadeautip voor Sinterklaas of Kerstmis.

bath bucket

Wil je een relaxerend warm bad nemen, maar beschikt je badkamer helaas niet over een badkuip? Deze Bath Bucket maakt letterlijk je natste dromen waar.

We hebben ‘s ochtends in de week meestal niet veel tijd om lang in de badkamer te vertoeven, dus het is vlug de douche inspringen of een kattenwasje aan de lavabo. Het doet dan ook zo ontzettend deugd om ‘s avonds of in het weekend een warm bad te nemen. Lekker weken in het hete water met een goed boek, een muziekje op de achtergrond en een glas wijn tot je een oma-velletje krijgt.

Bingewatchen met een bath bomb

Helaas heeft niet iedereen een badkuip. En op de vloer van je inloopdouche zitten, geeft niet meteen hetzelfde heerlijke gevoel. Voor al wie dit gemis voelt, is er nu een geniale uitvinding: de Bath Bucket. Het hebbeding bestaat uit stevige kunststof en is groot genoeg voor een gemiddeld volwassen persoon.

We moeten toegeven dat het er wel een beetje grappig uitziet, maar dat weegt niet op tegen de voordelen. Denk maar aan het bingewatchen van je favoriete serie op groot scherm in je woonkamer terwijl je met een bath bomb ligt te chillen in bad. Life goals!

Het exemplaar is 91x51x63 centimeter en er kan 200 liter in. Het bad heeft een afvoerslangzodat je erna het water gemakkelijk kan afvoeren. Er hangt ook een handig mandje waar je je boek, smartphone en drankje in kwijt kan. Je kan afhankelijk van wat het beste past in je interieur kiezen tussen drie kleuren: wit, blauw of roze.

Je kan de luxueuze ’emmer’ hier bestellen voor slechts 49,90 euro. Het is natuurlijk ook een origineel – én groot! – geschenk voor Sinterklaas of Kerstmis. Maak alvast maar wat plaats onder jullie kerstboom!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.