Home Life BLACK FRIDAY: ook je favoriete webshops doen mee aan de kortinggekte

BLACK FRIDAY: ook je favoriete webshops doen mee aan de kortinggekte

Op de webshop van Douglas scoor je alles met 25 % korting!

Black Friday
Unsplash @charlesdeluvio

Je weet al waar je welke hippe kledingstukken en accessoires kan scoren aan de helft van de prijs. Toch geven ook tal van andere webshops vandaag speciaal voor Black Friday fikse kortingen. Wij zetten onze favoriete winkels even op een rijtje!

Douglas.nl

Bij Douglas scoor je álles op hun webshop met 25 % korting. Heb je dus nog een beautyproduct nodig of staat er al lang iets op je verlanglijstje? Nu is het moment! De actie loopt tot en met 25 november.

Urbandecay.be

Ook Urban Decay verwent haar fans met kortingen. Elk product shop je met 20 % korting! Koop je voor minimaal € 70? Dan krijg je 25 % korting! Daarnaast loopt er ook een actie tot 26 november (zolang de voorraad strekt), waarbij er bij geselecteerde producten 40 % van de prijs af gaat.

Di.be

Op Di.be is er geen exact procent dat er van de productprijzen af gaat, maar de kortingen gaan van 10 tot 50 %. Niet alle merken (zoals The Balm en Sleek) nemen deel, maar tal van andere (zoals NYX en ProNails) wel! Schuim de webshops dus eens volledig af en sla je slag.

Bol.com

Dvd-boxen, parfum, boeken, gezelschapsspellen… Ook Bol.com biedt een heleboel spullen met korting aan op Black Friday. Je vindt alle kortingen hier. Ideaal als je nog een cadeau zoekt voor Kerstmis!

Iciparisxl.be

Ook Ici Paris XL doet natuurlijk mee! Bij hen krijg je 15 % korting op bijna alle merken, behalve Urban Decay, Jeffree Star Cosmetics en Bobbi Brown. Heb je dus al even een parfum op je verlanglijstje staan? Dan is nu het moment om je slag te slaan. De actie is enkel vandaag geldig.

Bijenkorf.be

Zaken die op een andere dag net te duur zijn, koop je nu met 20, 30, 40 of 50 % korting op de webshop van De Bijenkorf. Een tas van Ted Baker? Een horloge van Cluse? Een laptopsleeve van Wouf? Jouw keuze!

Asos.com

Met de code HELLO20 koop je alles op Asos.com met 20 % korting. Score!

Stories.com

Met de code FRIDAYNOIR scoor je je favorieten op de webshop van & Other Stories.

Hm.com

Bij H&M krijg je op alles 20 % korting én gratis verzending. Dat noemen wij pas een actie!

Sacha.be

Op de webshop van Sacha kan je nu een nieuw paar winterschoenen scoren met 20 % korting. De actie is jammer genoeg niet geldig op Dr. Martens.

Let’s shop!

Wil je meedoen aan de Black Friday-gekte en je zakcenten erdoor jagen, maar heb je even geen inspiratie? Wij zetten onze must haves voor je op een rijtje!

1 / 7
Horloge
Waterfles
Oogschaduwpalet
Make-upset
Bikerlaarzen
Fotoprinter
Parfum
Horloge
Horloge

€ 69,96 – via De Bijenkorf.

Waterfles
Waterfles

€ 27,99 – via Asos.

Oogschaduwpalet
Oogschaduwpalet

€ 42,40 – via Urban Decay.

Make-upset
Make-upset

€ 29,99 – via Douglas.

Bikerlaarzen
Bikerlaarzen

€ 109,59 – via Sacha.

Fotoprinter
Fotoprinter

€ 99 – via Bol.com.

Parfum
Parfum

€ 45,47 – via Ici Paris XL.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.