Home Life PLAYLIST: deze 55 vrolijke nummers loodsen je door die Blue Monday

PLAYLIST: deze 55 vrolijke nummers loodsen je door die Blue Monday

Net wat we nodig hebben!

© Getty

Ben jij vandaag je gsm thuis vergeten, met je fiets door een diepe plas gereden of vergeten dat er een grote toets in je schoolagenda stond? Dan kan het weleens zijn dat de Blue Monday je parten speelt. Om je toch door die rotdag heen te loodsen, verzamelden wij enkele inspirerende schijfjes om je helemaal op uit te leven! You go!

Blue Monday wordt niet voor niets deprimaandag genoemd. De maandag van de laatste volle week in januari, vandaag dus, zou namelijk de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Onze goede voornemens zijn al in het water gevallen, de kerstvakantie ligt ver achter ons en die krokusvakantie laat nog véél te lang op zich wachten.

Zingen maar

Om je vandaag toch een beetje op te vrolijken, stelden wij een Spotify-playlist op die je die wallen onder je ogen en slechte punten op die taak eventjes doet vergeten. Ideaal om je helemaal op uit te leven. Wat dacht je van ‘Good As Hell’ of ‘Shout Out to My Ex’? Oortjes in, muziek lekker luid en zingen maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.