Home Fun OMG: schrijvers van ‘Five Feet Apart’ lanceren gloednieuw boek ‘All This Time’

OMG: schrijvers van ‘Five Feet Apart’ lanceren gloednieuw boek ‘All This Time’

Filmdistributeur Lionsgate heeft zelfs nog vóór verschijning de rechten al gekocht.

all this time
© Mikki Daughtry en Rachael Lippincott /Lionsgate

Was jij ook zo ontroerd door het verhaal van Stella en Will in ‘Vijf stappen van jou‘? Dan hebben we goed nieuws, want de schrijvers van de bestseller komen namelijk met een nieuw boek. En ook een verfilming staat al officieel op de planning!

Wat bijna net zo goed is als een vervolg op een van onze favoriete boeken? Een gloednieuw verhaal van dezelfde auteur! Eens je de schrijfstijl en creativiteit van iemand weet te appreciëren, weet je ook dat een nieuw boek even goed of misschien zelfs nog beter zal zijn.

Mikki Daughtry en Rachael Lippincott, auteurs van ‘Five Feet Apart‘, slaan opnieuw de handen in elkaar en brengen een nieuw boek uit. Het werk krijgt de naam ‘All This Time‘. Het boek verschijnt wel pas op 6 oktober 2020. Je kan nu al een Engelstalig exemplaar reserveren. Wanneer de Nederlandstalige versie zal gelanceerd worden, is nog niet helemaal duidelijk.

Filmrechten

‘All This Time’ vertelt het verhaal van tiener Kyle die het perfecte koppel vormt met zijn vriendin Kimberly. Maar op de avond van hun afstudeerfeest maakt zij het uit met hem. Onderweg van het feest hebben ze een auto-ongeluk. Wanneer Kyle ontwaakt, heeft hij een hersenletsel en is zijn ex-vriendin dood. Kyle denkt dat niemand kan begrijpen wat hij heeft meegemaakt. Tot hij de intrigerende Marley leert kennen. Zij gaat om met haar eigen verlies, waarvan ze denkt dat het haar schuld is. Kyle en Marley proberen elkaars wonden te genezen en hun gevoelens voor elkaar nemen toe. Maar Kyle blijft het gevoel hebben dat alles opnieuw mis zal gaan van zodra hij zijn leven terug opbouwt. En hij kan weleens gelijk hebben…

Ondertussen heeft filmdistributeur Lionsgate ook de filmrechten van ‘All This Time’ gekocht. Voor wanneer de film gepland staat en wie de rollen van Kyle, Kimberly en Marley op zich zullen nemen, is nog niet bekend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.