Home Life 7 budgetproof activiteiten om met je beste vrienden te doen

7 budgetproof activiteiten om met je beste vrienden te doen

Het kan leuk zijn om eens je stad te verkennen met je beste vrienden.

budgetproof
© Priscilla Du Preez via Unsplash

Samen plezier maken met je vrienden, er bestaat niets beters in de wereld. Maar wat doe je samen als je geen geld meer hebt? Wij geven je enkele tips!

1. Filmavond

Nodig iedereen bij je thuis uit voor een gezellige filmavond. Of beter nog, maak er een marathon van. Laat iedereen zijn favoriete film meenemen en let the movie begin!

2. Kledingruil

Altijd al jaloers geweest op dat mooie truitje van je vriendin en zij moet het niet meer hebben? Plan een ruilavondje met je vriendinnen en plunder elkaars kledingkast. De regels bepalen jullie helemaal zelf! De kleren die niemand moet hebben, geef je aan het goede doel of verkoop je.

3. Girlsnight

Bouw je badkamer om tot een beautysalon. Lak elkaars nagels, maak elkaar op en doe elkaars haar. En daarna? Selfie time!

4. Bucketlist

Als je nog jong bent, staat de wereld nog voor je voeten. Er is nog zoveel om te doen! Maak met je vrienden een lijst met dingen die jullie ooit absoluut nog willen meemaken. Afvinken maar!

5. Avontuur in eigen stad

Als je in een klein dorpje woont, dan zal je vast wel al snel rond zijn. Woon je in een grotere stad dan is het leuk idee om eens je stad te gaan verkennen met je beste vrienden. Sowieso ontdekken jullie leuke nieuwe hangout spots!

6. Lekker eetfestijn

Willen jullie gezellig samen eten, maar jullie hebben geen geld om op restaurant te gaan? Kook dan lekker bij iemand thuis of maak allemaal heerlijke hapjes. Wie weet leren jullie nog dingen van elkaar!

7. Goede doel

Samen tijd spenderen én iets goed doen voor de gemeenschap? Dat kan! Schrijf je in voor een goed doel waar jullie om geven. Help bijvoorbeeld mee in een dierenasiel of ga met de hondjes wandelen. Zo doen jullie de hondjes een plezier en zijn jullie samen.

Nog meer leuke dingen om te doen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.