Home Life MUST DO: de Color Obstacle Rush in Gent belooft een echt feestje...

MUST DO: de Color Obstacle Rush in Gent belooft een echt feestje te worden

Het evenement wordt voor de eerste keer in België georganiseerd.

color obstacle rush
© Adam Whitlock via Unsplash

Heb jij op zaterdag 25 april nog niets gepland en wil je er een leuke dag van maken met je vrienden? Voor het eerst komt het festival Color Obstacle Rush, met obstakels, kleurstations, muziekzones en schuim naar België. Allen daarheen!

Color Obstacle Rush werd voor het eerst georganiseerd in Finland in 2014. Sindsdien ging het al door in de Verenigde Staten, maar ook in verschillende Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland en Engeland. Dit jaar wordt het evenement voor het eerst ook in ons land georganiseerd, met name in Gent en dat op 25 april 2020. Iedereen ouder dan 12 jaar is welkom. Wie tussen de 12 en 15 jaar is, moet vergezeld worden door een volwassene. Wie 16 of 17 jaar is, moet twee documenten door zijn/haar ouders laten ondertekenen.

20 obstakels

Het concept is heel simpel: een parcours van 5 kilometer met 20 obstakels, 8 kleurstations, 20 muziekzones, schuim en zoveel meer. Voor een ticket betaal je momenteel € 29,50, maar deelname wordt telkens duurder als de kaartjes uit een bepaalde prijsklasse uitverkocht zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Weinig lopen

Voor wie geen 5 km aan één stuk kan/wil lopen, geen zorgen, want volgens de organisatie is er niet veel lopen aan. Het is obstakels overwinnen, dansen, kruipen en vooral plezier beleven! En dat zie je ook in onderstaande video!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bij inschrijving krijg je niet alleen toegang tot de loopwedstrijd, maar ook een T-shirt, een kleurpakket en een medaille. Meer info vind je hier. Wij schrijven ons alvast in. En jij?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.