Home Life Crazy cat lady, opgelet: deze variant van Monopoly is hét kerstcadeau van...

Crazy cat lady, opgelet: deze variant van Monopoly is hét kerstcadeau van je dromen

In plaats van de Nieuwstraat in Brussel te scoren, kan je verschillende kattensoorten verzamelen.

Monopoly
Unsplash/bol.com

Ben jij een cat lover in hart en nieren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Er is namelijk een variant van Monopoly beschikbaar die helemaal in het teken staat van die snoezige en überschattige huisdiertjes. Haal dus snel die bankkaart boven, want dit spel is #GameNightGoals!

Het leven draait om keuzes maken. Ook wat die snoezige kat van jou betreft. Je huisgenoten zouden er dan ook niet mee kunnen lachen als er niet één, maar wel twintig katten in huis zouden rondlopen. Toch is er een wereld waarin die droom even in vervulling kan gaan: in de wereld van het beruchte gezelschapsspel Monopoly. In plaats van de Meir in Antwerpen of de Nieuwstraat in Brussel te scoren, kan je verschillende kattensoorten verzamelen: van een Brits korthaar tot een Ragdoll. Het puuurfecte gezelschapsspel voor kattenliefhebbers, als je het ons vraagt!

Kijk uit voor de gevangenis! Excuseer, het asiel.

Maar er is meer! Op de achterkant van ieder ‘eigendomsbewijs’ ontdek je leuke kattenweetjes. Wist je bijvoorbeeld dat katten drie oogleden hebben? Of dat een kat gemiddeld 16 tot 18 uur per dag in dromenland vertoeft? Uiteraard zijn er ook in deze versie onaangename vakjes op het bord te bespeuren. Zo kan je bijvoorbeeld plots voor onvoorziene kosten komen te staan als je de vlooien hebt. Of moet je in plaats van naar de gevangenis naar het asiel… Het goede nieuws is trouwens dat je het spel gewoon online kan bestellen bij Bol.com voor nog geen € 25. Geen hoge verzendkosten of lange wachttijden dus! Tenzij de post besluit te staken…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.