Home Life Deze kerstcadeautjes kan jij nog last minute in huis halen

Deze kerstcadeautjes kan jij nog last minute in huis halen

Voor de vergeetkousen onder ons.

kerstcadeautjes
© Unsplash

Als jij een echte uitsteller of vergeetkous bent, heb je vast en zeker nog niet al je kerstcadeautjes. Nu is het natuurlijk te laat om nog op tijd voor Kerstmis de creatiefste geschenken te bestellen op je (lokale) webshop. Gelukkig zijn er genoeg cadeautjes die jij nog last minute kan kopen in elke stad.

1. Cosy kledij

Wie houdt er nu niet van om de feestdagen in pyjama of andere gemakkelijke kledij door te brengen? Daarom is het ook zo leuk om een pyjama, huispak, fluffy sokken of pantoffels te vinden onder de kerstboom. Het past niet alleen bij het thema, maar je kan het nog eens meteen gebruiken ook. Ga bijvoorbeeld langs bij Women’s Secret, Undiz, Etam, H&M of een andere winkel en kies iets uit wat bij die persoon past.

© Unsplash

2. Samengesteld cadeaumandje

Niets is gemakkelijker en leuker dan een pakketje samenstellen met allemaal kleine cadeautjes en lekkernijen. Zo kan je je fantasie de vrije loop laten en heb je toch nog fijne pakjes voor onder de kerstboom. Je kan ze allemaal apart verpakken of alles in één pakket verwerken. Vooral bij winkels zoals Kruidvat, Flying Tiger, Action, Hema en H&M vind je leuke (goedkope!) prullen die je erin kan steken.

3. Make-up

Als de ontvanger een echte make-up lover is, kan je hier nooit iets mis mee doen. Het enige waar je op moet letten, is de kleur van lippenstift of oogschaduw. Je kan gerust eens gaan kijken op de sociale media van die persoon om te zien welke kleuren of producten hij/zij/die gebruikt. Stap dan gewoon M.A.C., NYX, Di, Ici Paris XL of je lokale beautywinkel binnen, zeg wat je wil en hoeveel je budget is en zij helpen je wel verder. Wil je het toch héél budgetproof houden of ken je er gewoon zelf alles van, dan heeft Kruidvat genoeg keuze.

© Unsplash

4. Zelfgemaakt fotocadeau

DIY’s zijn altijd een goed idee. Het is persoonlijk, kost je bijna niets én bijna iedereen is er blij mee. Je kan een fotoboek maken waarin je van alles plakt, maar je kan het ook origineler aanpakken. Op Pinterest vind je namelijk heel wat leuke doe-het-zelfcadeautjes. Ga naar Action, Ava of Hema, haal alle benodigdheden in huis en je kan aan de slag.

© Unsplash

5. Leuk boek

Of de persoon voor wie je een cadeau zoekt nu een lezer is of niet, er bestaan tegenwoordig ook heel wat boeken die géén gewone leesboeken zijn. Over elk onderwerp is er wel een boek geschreven. Houdt de ontvanger van mode, beauty, koken, DIY’s of nog andere dingen? Je vindt sowieso wel iets! Ga eens een kijkje nemen bij je lokale boekenwinkel. Is de ontvanger een echte cat lover, dan is het boek op de foto een leuk idee!

6. Feel good jar

Nu de examens gedaan zijn, heb je normaal nog enkele dagen vrij voor kerst. Die kan je benutten door nog snel een kerstcadeau in elkaar te flansen. Dit cadeau kan je eigenlijk aanpakken zoals je wil. Het enige wat je nodig hebt, zijn kleine velletjes papier, een balpen en een glazen pot. Die laatste versier je zoals je wil en op de papiertjes schrijf je bijvoorbeeld allemaal goede wensen of dingen die je leuk vindt aan de persoon in kwestie.

© Unsplash

7. Tegoedbon

Heb je echt geen tijd of zin om na te denken over een goed cadeau? Dan is een tegoedbon je redder in nood. Hiermee zijn mensen altijd blij en het spaart je heel wat denkwerk uit. Bovendien kan je er gemakkelijk een lokale winkel mee steunen, wat natuurlijk héél belangrijk is in deze tijden. Heb je geen idee in welke winkel die persoon het liefste shopt? Dan is De Stadsbon ook een leuk idee! Is het voor je lief of bestie? Dan is een zelfgemaakt bonnenboekje altijd leuk. Al kruipt daar wel weer werk in.

© Unsplash

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.