Home Life Deze kerstcadeautjes kan jij nog last minute in huis halen

Deze kerstcadeautjes kan jij nog last minute in huis halen

Voor de vergeetkousen onder ons.

kerstcadeautjes
© Unsplash

Als jij een echte uitsteller of vergeetkous bent, heb je vast en zeker nog geen kerstcadeautjes voor iedereen. Nu is het natuurlijk te laat om nog coole dingen te bestellen op webshops. Gelukkig zijn er genoeg cadeautjes die jij nog last minute kan kopen in elke stad.

1 / 7
Cosy kledij
Samengesteld cadeaumandje
Make-up
Zelfgemaakt fotocadeau
Leuk boek
Feel good jar
Tegoedbon
Cosy kledij
Cosy kledij

Wie houdt er nu niet van om de feestdagen in pyjama of andere gemakkelijke kledij door te brengen? Daarom is het ook zo leuk om een pyjama, huispak, fluffy sokken of pantoffels te vinden onder de kerstboom. Het past niet alleen bij het thema, maar je kan het nog eens meteen gebruiken ook. Ga langs bij Women’s Secret, Undiz, Etam, H&M of een andere winkel en kies iets uit wat bij die persoon past.

© Unsplash

Samengesteld cadeaumandje
Samengesteld cadeaumandje

Niets is gemakkelijker en leuker dan een pakketje samenstellen met allemaal kleine cadeautjes. Zo kan je je fantasie de vrije loop laten en heb je toch nog fijne pakjes voor onder de kerstboom. Je kan ze allemaal apart verpakken of alles in één pakket verwerken. Vooral bij winkels zoals Kruidvat, Flying Tiger, Action, Hema en H&M vind je leuke prullen die je erin kan steken.

Make-up
Make-up

Als de ontvanger een echte make-uplover is, kan je hier nooit iets mis mee doen. Het enige waar je op moet letten is de kleur van lippenstift of oogschaduw. Je kan gerust eens gaan kijken op de social media van die persoon om te zien welke kleuren of producten ze gebruikt. Stap dan gewoon M.A.C., NYX, Di of Ici Paris XL binnen, zeg wat je wilt en hoeveel je budget is en zij helpen je wel verder. Wil je het toch héél budgetproof houden of ken je er gewoon zelf alles van, dan heeft Kruidvat genoeg keuze.

© Unsplash

Zelfgemaakt fotocadeau
Zelfgemaakt fotocadeau

DIY’s zijn altijd een goed idee. Het is persoonlijk, kost je bijna niets én bijna iedereen is er blij mee. Je kan een fotoboek maken waarin je van alles plakt, maar je kan het ook origineler aanpakken. Op Pinterest vind je namelijk heel wat leuke doe-het-zelfcadeautjes. Ga naar Action, Ava of Hema, haal alle benodigdheden in huis en je kan aan de slag.

© Unsplash

Leuk boek
Leuk boek

Of de persoon voor wie je een cadeau zoekt nu een lezer is of niet, er bestaan tegenwoordig heel wat boeken die géén gewone leesboeken zijn. Over elk onderwerp is er wel een boek geschreven. Houdt de ontvanger van mode, beauty, koken, DIY’s of nog andere dingen? Je vindt sowieso wel iets! Ga eens een kijkje nemen in een boekenwinkel in je buurt, maar je kan ook nog snel iets bestellen op bol.com.

Feel good jar
Feel good jar

Nu de examens gedaan zijn, heb je normaal nog enkele dagen vrij voor kerst. Die kan je benutten door nog snel een kerstcadeau in elkaar te flansen. Dit cadeau kan je eigenlijk aanpakken zoals je wilt. Het enige wat je nodig hebt, zijn kleine velletje papier, een balpen en een glazen pot. Die laatste versier je zoals je wilt en op de papiertjes schrijf je bijvoorbeeld allemaal goede wensen of dingen die je leuk vindt aan de persoon in kwestie.

© Unsplash

Tegoedbon
Tegoedbon

Heb je echt geen tijd of zin om na te denken over een goed cadeau? Dan is een tegoedbon je redder in nood. Hiermee zijn mensen altijd blij en het spaart je heel wat denkwerk uit. Kies wel voor een winkel waar de persoon ook effectief shopt, zoals Zara of H&M. Is hij/zij niet zo materialistisch? Een Bongobon of bon voor Bol.com is ook leuk. Is het voor je vriendje? Dan is een zelfgemaakt bonnenboekje altijd leuk. Al kruipt daar wel weer werk in.

© Unsplash

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.