Home Fun Deze nieuwe instagramtrend lijkt cool, maar is héél gevaarlijk

Deze nieuwe instagramtrend lijkt cool, maar is héél gevaarlijk

instagramtrend
Foto: Pinterest
Om een leuke foto te maken, willen we daar best weleens iets extra voor doen. Op een stoel staan in een restaurant voor een food photo van bovenaf, bijvoorbeeld. Maar de nieuwste trend op Instagram gaat te ver en is gewoon gevaarlijk.

Trend

We hebben allemaal weleens gekke dingen gedaan voor de perfecte Instagramfoto. Niet alleen verschuiven we uuuuuuurenlang – oké, misschien een kwartiertje hooguit – dingetjes zodat het er goed zou uitzien op de foto, we zetten er ook gewoon spullen bij die er helemaal niet horen. Zeg nu eerlijk: lees je altijd een boek op een zacht kleedje met een paar rozen? (We won’t tell ?). Maar een nieuwe trend op Instagram maakt ons nogal bezorgd want, hoe mooi het er ook uitziet, het is héél gevaarlijk.

Brandende kaarsen

Tegenwoordig zien we namelijk steeds meer foto’s verschijnen met brandende kaarsen op een bed of zetel. We hoeven je niet te vertellen waarom je best niet met vuur speelt, toch? Stof is super brandbaar, dus één domme beweging en je bed staat in lichterlaaie. Please don’t try this at home.

Mocht je het écht willen doen, zet er dan een onderzetter onder, maar ook dan blijft het gevaarlijk.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.