Home Life Deze 5 gezellige dingen kan je doen op nieuwjaarsdag

Deze 5 gezellige dingen kan je doen op nieuwjaarsdag

Heb jij al plannen?

nieuwjaarsdag
© Unsplash

Je hebt de plannen voor oudejaarsavond al helemaal uitgestippeld, en ook je outfit ligt al klaar. Maar heb je al enig idee wat je de dag erna zal doen? Als je naar een familiefeest moet, heb je natuurlijk niet veel keuze. Als je nog niets in gedachten hebt, kunnen deze 5 voorstellen je op ideeën brengen!

1. Bioscoop

Er is niet veel open tijdens de feestdagen, maar je kan gelukkig wel altijd terecht bij Kinepolis! Ook op 1 januari speelt de bioscoop van ’s middags tot ’s avonds doorlopend films. Onze persoonlijke aanraders? ‘Charlie’s Angels’, ‘Frozen 2’ en ‘Jumanji: The Next Level’.

2. Netflix

Geen zin om buiten te komen? Creëer dan je eigen filmzaal! Neem zo veel mogelijk dekens en kussens om je kamer cosy te maken, kies leuke films op Netflix uit en zorg voor de nodige snacks. Je kan je vrienden of boyfriend uitnodigen, maar je kan de dag ook gewoon met je familie doorbrengen.

3. Kerstmarkt

Een kerstmarkt is natuurlijk dé must do van de vakantie. En welk moment is beter dan nieuwjaarsdag? Zoek de kerstsfeer op in je stad of ga eens op verplaatsing. Hier vind je een overzicht van alle wintermarkten en hun troeven.

4. Gezelschapsspelletjes

Niets is leuker dan op een vrije dag met je familie of vrienden gezelschapsspelletjes spelen. Je kan er uren tijd aan besteden en iedereen is de hele dag geëntertaind. De ruzies over vals spelen en wie er mag beginnen moet je er natuurlijk wel bij nemen…

5. Spadagje

Het is misschien niet mogelijk om naar de wellness te gaan op een feestdag, maar dat wil niet zeggen dat je thuis geen spadag kan organiseren. Je kan het in je eentje doen, maar ook met je mama of vriendinnen. Haal daarbij alles uit de kast; neem een lekker lang warm bad met een bruisbal, doe een powernap, geef jezelf een manicure en pedicure… #treatyourself

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.