Home Life Dingen die je sowieso moet doen nu je nog single bent!

Dingen die je sowieso moet doen nu je nog single bent!

Heb jij nog geen boyfriend maar ben je een happy single? Dan zijn er heel wat dingen waar jij sowieso volop van kan profiteren en genieten!

1. Me-time

En het liefst lekker veel! Als je geen vriendje hebt hoef je helemaal naar niemand om te kijken behalve jezelf. Zo kan je bijvoorbeeld de hele avond naar series kijken zonder dat iemand de hele tijd zaagt of het alsjeblieft even op een sportzender mag staan.

2. Veel fun hebben

Zorg dat je van je single leven een feestje maakt! Het laatste wat je moet doen is zitten piekeren waarom jij nog geen vriendje hebt, want daar is je leven echt veel te leuk voor. Geniet van alles wat je kan doen en vooral: doe de dingen die je echt leuk vindt!

3. Alleen dingen ondernemen

Dingen alleen doen kan soms moeilijk zijn! Maar daar word je sterk van en soms kan het echt leuk zijn om eens niet alles met je vriendinnen te doen. Ga bijvoorbeeld een keertje alleen op daguitstap of voor de echte die hards: trek er een weekendje op uit of ga alleen op vakantie! Het avontuur lonkt!

4. Op vakantie met vriendinnen

Toch liever met gezelschap op stap? Dan ga je toch gewoon op vakantie met vriendinnen? Natuurlijk kan je dit ook doen als je een vriendje hebt, maar single is het toch leuker om met je vriendinnen op vakantie te gaan! Hello, pretty boys! 

5. Rekening houden met niemand

Zalig om met niemand rekening te moeten houden. Je kan die lekkere zak chips lekker op je eentje opschrokken zonder dat je hem moet delen.

6. Veel tijd doorbrengen met je vriendinnen

Geniet ervan, want hoe je het ook draait of keert: als je eenmaal een vriendje hebt, moet die tijd worden verdeeld.

7. Daten

That’s right! Nu je nog single bent, kun je zoveel daten en flirten als je zelf wil. En dat kunnen jouw vriendinnen met boyfriend helaas niet meer zeggen. Heb jij even geluk!

8. Dingen van je bucketlist strepen

Heb je een bucketlist? Dan is het nu het moment om daar eens goed de tijd voor te nemen, probeer zoveel mogelijk dingen te doen die erop staan!

9. Werken aan jezelf

Wil je nog graag dingen bijleren? Een nieuwe hobby? Avondschool? Een leuke cursus volgen in het buitenland? Het is nu de tijd om nog een hoop dingen te leren, dus ga alle uitdagingen achterna!

10. Een feestje geven

En dan hoef je niet eens jarig te zijn! Waarom zou er een reden moeten zijn om een feestje te geven? Nodig al je vriendinnen uit en have fun!

Deze leuke dingen kunnen ook zeker een inspiratie zijn:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.