Home Life 7 chille dingen die je kan doen als je alleen thuis bent

7 chille dingen die je kan doen als je alleen thuis bent

3. Selfie time: nu niemand jou in de gaten houdt kan jij ongegeneerd poseren.

alleen thuis
© Unsplash

Alleen thuis zijn is fantastisch! Toch kan het soms op den duur een beetje saai worden als je het rijk voor jezelf hebt. Om te voorkomen dat jij vergeet te genieten van je welverdiende me-time hebben wij wat inspiratie voor je verzameld. Have fun!

1. Dansen, zingen en springen.

Hoe leuk is het om af en toe eens helemaal los te gaan. Zet jouw favoriete afspeellijst op en denk even niet aan de buren. Vergeet er niet ongegeneerd bij te dansen en keihard mee te zingen!

2. Oefenen met make-up.

Ga aan de slag met YouTube-tutorials om jezelf een nieuwe make-up look aan te meten. Geloof ons: dat is even oefenen. Maak van de badkamer jouw eigen beauty walhalla en doe alsof jij een echte make-upartist bent. Neem de tijd, want nu hoeft er eindelijk eens niemand anders in de badkamer te zijn.

3. Selfie time.

Nadat jij jezelf een mooie look hebt aangemeten, is het tijd voor foto’s. Want zeg nu zelf: selfies maken is soms best gênant. Nu niemand jou in de gaten houdt kan jij ongegeneerd poseren. Probeer het licht in elke kamer voor de perfecte foto. 1-2-3 fotomodel!

4. Snacken maar.

Je kan eten en drinken waar jij zin in hebt. Zonder de scheve blikken van je ouders. Haal al jouw favoriete snacks in huis, of nog leuker: kook jouw favoriete gerecht.

5. Filmmarathon.

Of seriemarathon natuurlijk. Ga bijvoorbeeld voor deze girly films, of kijk nog eens alle seizoenen van ‘Gossip Girl’ opnieuw. Kruip in de zetel met een warm dekentje (vergeet je snacks niet) en jouw dag is perfect!

6. Nodig je bestie uit.

Vind jij het eigenlijk echt niet leuk om alleen te zijn? Vraag dan of je bestie wil komen chillen in de tuin. Zo kan jij jouw tijd alleen thuis mooi combineren met plezier met je vriend(in).

7. Helemaal niks.

Hoe vaak doe je helemaal niks? Alleen thuis zijn is dan ook het perfecte moment om niks te doen en nergens aan te denken. Zennn!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.