Home Life Deze 6 gezellige dingen kan je doen op nieuwjaarsdag

Deze 6 gezellige dingen kan je doen op nieuwjaarsdag

Heb jij al plannen?

nieuwjaarsdag
© Unsplash

Je hebt de plannen voor oudejaarsavond al helemaal uitgestippeld, en ook je outfit ligt al klaar. Maar heb je al enig idee wat je de dag erna zal doen? Familiefeesten zijn dit jaar niet mogelijk, maar zie het als een kans om eens iets helemaal anders te doen en even tot rust te komen. Als je nog niets in gedachten hebt, kunnen deze 6 voorstellen je op ideeën brengen.

1. Bioscoop thuis.

Ook de bioscopen zijn dit jaar geen optie, maar niet getreurd. Je kan ook gewoon een filmdagje at home organiseren. Maak het helemaal donker en gezellig met kussens en dekens en kijk van ‘s morgens tot ‘s avonds de leukste films met je gezin en/of knuffelcontact. Wist je dat je bij Kinepolis in Antwerpen nu eten, zoals popcorn en nacho’s, kan bestellen? Zo heb je het gevoel dat je echt in de cinema zit! Leveren ze niet tot bij jou thuis? Ga dan zelf aan de slag met deze popcornrecepten of dit recept voor de ultieme nachoschotel.

2. Maak een wandeling. 

Trek naar het dichtstbijzijnde bos of strand en maak er een heerlijke wandeling. Neem zeker ook wat foto’s zodat jullie deze uitzonderlijke nieuwjaarsdag nooit meer vergeten.

3. Hou een brunch. 

Geen ontbijt of lunch, maar wel een brunch! Zo kunnen jullie op jullie gemak ontwaken en de dag op een degelijk uur goed beginnen. Maak allerlei lekkere gerechtjes, zoals een crumble, frittatas, ontbijtmuffins en neem de tijd om deze een voor een op te eten.

4. Speel gezelschapsspelletjes.

Niets is leuker dan op een vrije dag met je gezin gezelschapsspelletjes spelen. Je kan er uren tijd aan besteden en iedereen is de hele dag geëntertaind. De ruzies over vals spelen en wie er mag beginnen moet je er natuurlijk wel bij nemen…

5. Organiseer een spadagje.

Het is misschien niet mogelijk om naar de wellness te gaan, maar dat wil niet zeggen dat je thuis geen spadag kan organiseren. Je kan het in je eentje doen, maar ook met je mama of knuffelcontact. Haal daarbij alles uit de kast; neem een lekker lang warm bad met een bruisbal, doe een powernap, geef jezelf een manicure en pedicure… #treatyourself

6. Begin aan een nieuw boek.

Geen beter moment om een nieuw boek te beginnen lezen dan nu. Maak het knus in de zetel, neem er een warme chocolademelk en beginnen maar!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.