Home Life 8 dingen die je herkent wanneer je ouders gescheiden zijn

8 dingen die je herkent wanneer je ouders gescheiden zijn

8. Je voelt je soms een muilezel wanneer je voor de zoveelste keer van de ene naar de andere ouder moet verhuizen met een rugzak vol kleren en spullen.

gescheiden
© João Silas via Unsplash

Geen happy onderwerp; gescheiden ouders. Toch hebben velen er mee te maken. Het is verdrietig wanneer je ouders uit elkaar gaan, maar uiteindelijk zal het beter zijn voor iedereen! We weten dat er genoeg voor- en nadelen aan vastzitten. Als jouw ouders gescheiden zijn, zal je dit vast herkennen.

1. Oops, weer iets vergeten…

Ja hoor, weer dat leuke T-shirtje bij je moeder laten liggen.

2. Kiezen, kiezen

Ook al geven je ouders jou ruimte om zelf te bepalen waar je wil zijn, toch heb je soms het gevoel dat je moet kiezen tussen de twee. Zo lastig!

3. Twee keer op vakantie

Je gaat lekker met je vader op vakantie, maar je moeder wil ook nog een weekje met je naar de zon. Geen probleem hoor!

4. Etenstijd

Oh, gaat je vader pizza bestellen? Dan ben natuurlijk bij je vader te vinden tijdens het avondeten. Je slaat de spruitjes van je moeder even over. Sorry, mom!

5. De drukke feestdagen

Tijdens deze gezellige dagen is er veel waar we rekening mee moeten houden. Het is een kwestie van passen en meten. Bij wie eet je het paasontbijt en bij wie ben je met kerst?

6. Love mom & dad

Het komt vaak voor dat je een betere band krijgt met je ouders. De tijd dat je elkaar ziet, koester je en er is meestal minder ruzie thuis. Dus meer gezelligheid! Een heel groot voordeel.

7. Cadeautjessss

Jarig? Een mooi cadeau van je moeder maar ook van je vader. Je wordt flink verwend!

8. Muilezel

Je hebt vast in allebei de huizen wel spulletjes liggen. Maar toch wil je jouw favoriet make-upitems meenemen. Ook de outfits die je aan wilt voor de komende dagen, opladers, laptop, haarproducten en ga zo maar door. Gepakt en gezakt ga je van de ene naar de andere ouder. Je ziet eruit alsof je voor maanden op reis gaat, maar je hebt in ieder geval al je essentials bij de hand.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.