Home Life Dit zijn de leukste sporten om samen met je BFF te doen!

Dit zijn de leukste sporten om samen met je BFF te doen!

Sporten in je eentje is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig kwam #FITGIRLCODE met een tip: “Vind een BFFF (Best Fit Friend Forever), want gedeelde smart is halve smart. Inspireer en motiveer elkaar en vier samen je overwinningen.” Check hier voor de leukste sporten die jij samen met je BFF kan doen!

1. Yoga
Samen lopen jullie met zijn tweeën naar de yoga class mét matching yogamatten onder jullie arm! Kunnen jullie heerlijk ontspannen, terwijl jullie aan het trainen zijn voor een fit lichaam!

2. Dansen
Herken je nog de scène uit PLL waarin Hanna en Emily helemaal los gaan op ‘Bang Bang’? Niks is beter dan gezellig dansen en gek doen met je vriendin! Ga op dansles in de buurt of doe dance tutorials op YouTube!

3. Zwemmen
Even heerlijk zweven in het water.. We love it! Natuurlijk moet er ook gezwommen worden! Doe verschillende wedstrijdjes met je BFF en kijk hoe jullie elke week steeds sneller worden in het water!

4. Fitness
Beetje saai, maar wel heel effectief. Spreek vaste dagen en tijden af, zodat jullie een houvast hebben en motiveer elkaar! Het is heel verleidelijk om thuis op de bank te zitten, maar een fit body krijg je natuurlijk niet vanzelf!

5. Kanovaren
Misschien is dit geen alledaagse sport, maar het is wel super fun! Als de zon schijnt, huur jij samen met je BFF een kano om heerlijk te gaan varen! Jullie trainen zo jullie armspieren en jullie krijgen ook nog een summer tan! Win-win situatie toch?

(bron: Tumblr)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.