Home Life 9 dingen die je kan doen als single op valentijn

9 dingen die je kan doen als single op valentijn

Enkele leuke ideeën om het single leven te vieren!

single valentijn
© Getty

Elk jaar is het op Valentine’s Day dezelfde stress. Of je nu single bent of een lief hebt, de vraag is altijd wat je gaat doen. Alleen is de druk als single nog wat groter, want je wil je natuurlijk niet vervelen terwijl de koppeltjes zich samen amuseren. Ben je dit jaar alleen op valentijn, maar wil je toch iets leuks doen? Wij sommen 9 dingen op die je in je eentje kan doen op the day of love!

1. Neem een bad met je leukste producten.

Maak er op valentijn een echte spa day at home van en neem een zalig lang en warm bad in je eentje. Leg een gezellig muziekje op en geniet er gewoon van. Achteraf kan je ook nog je huid en haar helemaal verzorgen. Als je helemaal klaar bent, trek je je warmste pyjama of onesie aan en installeer je je in de zetel! Pamper time!

2. Eet de lekkerste zoetigheden.

Valentijn is natuurlijk het perfecte excuus om hopen chocolade en Ben & Jerry’s naar binnen te spelen zonder dat je ouders gaan klagen dat te veel suiker niet goed is voor je. Prop je vol met de lekkerste zoetigheden! Nee, chocolade is niet enkel voor koppeltjes op die speciale dag. Jij mag jezelf ook gewoon verwennen (op andere dagen ook trouwens, go for it)!

3. Kijk non-stop naar je favoriete tv-serie.

Girls, zoek maar alvast een nieuwe serie om verslaafd aan te geraken, want op valentijn doe je niets anders dan binge watching. Liefst iets met zoveel mogelijk spanning en zo weinig mogelijk romantiek! Al mag een vleugje natuurlijk wel om bij weg te dromen ;-). Wat denk je van ‘Fate: The Winx Saga‘ die sinds kort op Netflix staat?

4. Organiseer een avondje met je bestie.

Wat is er beter dan valentijn spenderen met je bestie? Niets! Hou daarom een échte sleepover bij jou thuis. Speel gezelschapsspelletjes, kijk leuke films, eet lekkere dingen en maak gewoon plezier.

5. Bekijk een film over girl power.

Wie zegt dat je een lief nodig hebt op valentijn? Wij niet! Twijfel je daar nog aan? Bekijk dan films waarin girl power de boodschap is. Je zal je meteen véél beter voelen. ‘Legally Blonde’, ‘Erin Brockovich’, ‘The Other Woman’, ‘Sex and the City’ en ‘The Hunger Games’ zijn enkele goeie voorbeelden van zulke films. Enjoy!

6. Maak een zalige playlist op je smartphone.

Niets maakt je gelukkiger dan keiluide, goeie muziek. Maak daarom een afspeellijst van je lievelingssongs en luister er uren naar!

7. Bak iets lekkers.

Maak een lekkere taart of cake helemaal voor jou alleen. Bakken is superleuk en je kan uitkijken naar een lekker dessert!

8. Verwen jezelf met een cadeautje.

Op valentijn krijgen koppels cadeautjes, dus wij singles ook! Verwen jezelf met een manicure, make-up, juwelen, een paar schoenen of gewoon een nieuwe outfit. This is your day!

9. Gebruik de tijd om je foto’s op te ruimen.

Heb je duizenden oude foto’s op je gsm en je laptop? Maak dan van die dag gebruik om die op te ruimen! Het is het ideale moment om eens de grote schoonmaak te houden. Je zal je achteraf supergoed voelen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.