Home Life 9 dingen die je kan doen als single girl op valentijn

9 dingen die je kan doen als single girl op valentijn

De beste ideeën om het single leven te vieren!

single valentijn
© Getty

Elk jaar is het op Valentine’s Day dezelfde stress. Of je nu single bent of een vriendje hebt, de vraag is altijd wat je gaat doen. Alleen is de druk als single lady nog wat groter, want je wil je natuurlijk niet zielig vervelen terwijl de koppeltjes zich samen amuseren. Ben je dit jaar alleen op valentijn, maar wil je toch iets leuks doen? Wij sommen 9 dingen op die je in je eentje kan doen op the day of love!

1. Neem een bad met je leukste producten

Maak er op valentijn een echte spa day at home van en neem een zalig lang en warm bad in je eentje. Leg een gezellig muziekje op en geniet er gewoon van. Achteraf kan je ook nog je huid en haar helemaal verzorgen. Als je helemaal klaar bent, trek je je warmste pyjama of onesie aan en installeer je je in de zetel! Pamper time!

2. Eet de lekkerste zoetigheden

Valentijn is natuurlijk het perfecte excuus om chocolade en Ben & Jerry’s te eten. Prop je zonder schuldgevoel vol met de lekkerste zoetigheden! Nee, chocolade is niet enkel voor koppeltjes op die speciale dag. Jij mag jezelf ook gewoon verwennen!

3. Kijk non-stop naar je favoriete tv-serie

Girls, zoek maar alvast een nieuwe serie om verslaafd aan te geraken, want op valentijn doe je niets anders dan binge watching. Liefst iets met zoveel mogelijk spanning en zo weinig mogelijk romantiek! Wat denk je van de nieuwe ‘Locke & Key’ die vanaf begin februari op Netflix staat?

4. Organiseer een girls night

Wat is er beter dan valentijn spenderen met je beste single friends? Niets! Hou daarom een échte girls night bij jou thuis. Speel gezelschapsspelletjes, kijk romantische films, eet lekkere dingen en maak gewoon plezier. Daarna kunnen je vriendinnen gewoon blijven slapen. Sleepoverrrr! (Hier heb je enkele tips om er een extra leuke avond van te maken!)

5. Bekijk een film over girl power 

Wie zegt dat je een jongen nodig hebt op valentijn? Wij niet! Twijfel je daar nog aan? Bekijk dan films waarin girl power de boodschap is. Je zal je meteen véééél beter voelen. Yassss girl! ‘Legally Blonde’, ‘Erin Brockovich’, ‘The Other Woman’, ‘Sex and The City’ en ‘The Hunger Games’ zijn goeie voorbeelden van zulke films. Enjoy!

6. Maak een zalige playlist op je smartphone

Niets maakt je gelukkiger dan keiluide, goeie muziek. Maak daarom een afspeellijst van je lievelingssongs en luister er uren naar!

7. Bak iets lekkers

Maak een lekkere taart of cake helemaal voor jou alleen. Bakken is superleuk en je kan uitkijken naar een lekker dessert!

8. Verwen jezelf met een cadeautje

Op valentijn krijgen koppels cadeautjes, dus wij single ladies ook! Verwen jezelf met een manicure, make-up, juwelen, een paar schoenen of gewoon een nieuwe outfit. Of laat je door een (of meerdere) van deze cadeautjes verleiden. This is your day!

9. Gebruik de tijd om je foto’s op te ruimen

Heb je duizenden oude foto’s op je gsm en je laptop? Maak dan van die dag gebruik om die op te ruimen! Het is het ideale moment om eens de grote schoonmaak te houden. Je zal je achteraf supergoed voelen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.