Home Life Events Nieuwe app: Swipe & Shop

Nieuwe app: Swipe & Shop

Ben jij klaar voor een nieuwe en vooral verslavende fashion app? Swipe en Shop komt met de app die jou vertelt wanneer er nieuwe items in jou favoriete webshops zijn. Het urenlang online speuren naar de leukste musthaves is verleden tijd! Ik was aanwezig zijn bij de lancering, en als echte fashion addict heel erg nieuwsgierig naar deze app.


Over the app
:
Na de populariteit van Spot & Shop, is er nu Swipe & Shop. Zoals ze zelf al zeggen is dit dé Tinder app voor fashion! Deze app geeft namelijk het zelfde idee als Tinder. In plaats van personen krijg je één voor één allerlei fashion items op je screen te zien. Like what you see, swipe dan naar rechts om een kledingstuk te bewaren. Wil je het volgende item bekijken, swipe dan naar links. Swipe & Shop is dus snel en erg makkelijk in gebruik (deze app kan daarom een verslavende werking hebben).
Met deze app ontdek je de nieuwste collecties, je kunt gemakkelijk door de nieuwste producten uit verschillende webshops browsen en zo jou kledingmatch vinden. Dit bespaard je veel tijd door niet alle kleding webshops een voor een af te hoeven gaan, met deze app heb je alles op één plek! Het leuke aan Swipe & Shop is dat je al jou favoriete items op kan slaan in jou account. Je wordt bovendien op de hoogte gehouden met een melding wanneer de items in jou wishlist in de sale zijn. Je kunt ze dan shoppen wanneer jij dat wilt. Zo Loop je de leukste sale artikelen nooit meer mis!


Ik ben zeer te spreken over het design van deze fashion app. Het ziet er erg mooi en strak uit. De kleuren zijn aangenaam voor het oog. Het concept is zeer simpel in gebruik en erg overzichtelijk – I Like!
Door simpelweg op de afbeelding te klikken krijg je alle informatie te zien zoals de betaalmogelijkheden van de webshop en de verzendtijd naar jou adres.

Het lancering event:
Als ware shopverslaafde die vaak bezoekjes maakt aan online webshops, was ik erg benieuwd naar deze app. Ik ben totaal niet bekend met Tinder, en zou deze app mij echt veel tijd schelen met online shopping?

Het event zelf was erg gezellig, bij binnenkomst kregen we een warm welkom met een glas champagne.

Het eerste wat direct opviel was de grote tafel met lekkere (zelf gebakken) hapjes.


Er was zelfs een “verkleedkast”. Je kon je uitleven bij het kledingrek met leuke jassen, hoeden, petten, brillen en andere attributen. Vervolgens kon je een gekke foto maken en op Instagram posten met #swipenshop.

Natuurlijk moest ik ook even op de foto (met een veel te grote zonnebril!).

Toen de app eindelijk online ging om te downloaden, werd er nog een toespraak gehouden over Swipe & Shop, het concept en hoe de nieuwe app werkt.

Bij het verlaten van het event kon je nog een berichtje (of twee) achter laten, en aan een lijntje hangen. Super leuk bedacht!

En we kregen nog een goed gevulde goodiebag mee!

Wat een verwennerij!  De inhoud van deze tas bevatte tijdschriften, waardebonnen Iphone hoesjes, thee, chocolade, make up, nagellak en een hele mooie sjaal van Monki.

Ik heb een zeer geslaagde middag gehad bij de lancering van Swipe & Shop en ik kan je de app zeker aanraden! Deze app is gratis en verkrijgbaar als android app in google play en ook beschikbaar voor apple in de app store. 

Volgende keer als je ergens moet wachten, in de trein zit of je gewoon even móet shoppen, kun je gemakkelijk kijken welke nieuwe producten er bij Zara, ASOS of Forever 21 verkrijgbaar zijn.

Ontdenk. Bewaar. Koop.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.