Home Life Health EWWW: vanaf nu neem jij je gsm nooit meer mee naar ’t...

EWWW: vanaf nu neem jij je gsm nooit meer mee naar ’t toilet

gsm
Foto: Pinterest
Geef maar toe, je neemt je gsm o-ver-al mee naartoe. Dus ook naar het toilet. Iedereen scrolt graag door zijn of haar feed tijdens het toiletbezoek. Daar is niets mis mee, zou je denken, maar blijkbaar is dat toch niet zo’n goed idee!

Je smartphone meenemen op het toilet is super onhygiënisch en slecht voor je gezondheid. Volgens Charles Gerba, professor microbiologie en Kelly Reynolds, professor milieugezondheid aan de universiteit van Arizona, is het zelfs een van de gevaarlijkste dingen die je kan doen. Yikes!

Badkamer vol bacteriën

Volgens de twee experten zit onze badkamer vol bacteriën die van ons spijsverteringskanaal komen. Wanneer je het toilet doorspoelt, verspreidt het water kleine druppels damp van uitwerpselen en urine die ook op je gsm kunnen terechtkomen… Ewww!

gross nasty regina hall thats nasty

Je laat je gsm dus best ergens op een veilige en schone plek en spoelt het toilet best door met het deksel naar beneden. Als je graag je tijd verdrijft op het toilet met je smartphone zoek je beter een alternatief… Kan je het echt niet laten? Was dan héééél grondig je handen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.