Home Life Facebook Messenger komt met een kerstupdate die ons een beetje bekend voorkomt

Facebook Messenger komt met een kerstupdate die ons een beetje bekend voorkomt

facebook messenger
Foto: Facebook Messenger
Waarschijnlijk klinkt het bekend in de oren: het heeft filters en je kan het naar je vrienden sturen. Juist, na Instagram en Snapchat komt ook Facebook Messenger met een camerafunctie waarmee je foto’s met stickers en filters naar vrienden kan sturen. Maar Facebook heeft het niet helemáál gekopieerd, want ze hebben er iets origineels aan toegevoegd.

Snapchat heeft er – alwéér – een nieuwe concurrent bij, want ook gebruikers van Facebook Messenger kunnen nu filters op hun foto’s zetten en delen met hun vrienden. Het enige verschil is dat deze foto’s niet al na een dag verdwijnen. Je bepaalt namelijk zelf wanneer ze eraf mogen. Verder heeft de Messenger-camera véél meer keuze in kerstfilters, waarmee je originele kerstkaarten kan maken voor vrienden en familie! Volgens Facebook kiezen mensen er steeds vaker voor om foto’s en video’s te sturen in plaats van berichten.

Bellen met video

Naast foto’s pimpen met filters, kunnen Messenger-gebruikers nu ook videocallen met maar liefst 50 vrienden tegelijk! Geen idee wanneer we ooit zoveel mensen tegelijkertijd zouden willen bellen, maar leuk is het wel.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.