Home Life Fun Quotes DIY: desk moodboard

DIY: desk moodboard

De laatste tijd ben ik steeds meer met diy’s bezig. Zo kwam ik deze gave moodboard diy tegen op Pinterest! Het is zo gemakkelijk om te maken en het resultaat is heel gaaf. In dit artikel laat ik jullie zien hoe je zelf een moodboard maakt voor bij je bureau. 

Wat heb je nodig?

– Een wit rek ( gekocht bij Gamma )
– Kabelclips
– Een spuitbus
– Tang
– Hamer

Het eerste wat je doet is kijken hoe groot jij jouw moodboard wilt hebben. Streep dan met een pen aan tot hoever en knip het overige stuk van je moodboard af met een tang.

In het wit is hij ook erg mooi, maar bij mijn witte bureau heb ik hem toch liever in het zwart. Hiervoor kocht ik een zwarte spuitbus maar je kan je moodboard natuurlijk in alle kleuren maken die jij wilt.

Ga naar buiten en spuit je moodboard in de kleur die jij wilt. Laat het daarnaar goed drogen. Ik heb het rek twee keer moeten overspuiten voor een goede dekking. Spuit ook meteen de kabelclips in dezelfde kleur. Anders vallen die nogal op.

Wanneer alles goed gedroogd is, timmer je de kabelclips in de muur en hang je de moodboard op. Super easy! 4 kabelclips zijn voor dit rek meer dan genoeg.

Dan komt het leukste gedeelte. Jij kan jouw moodboard versieren zoals je zelf wilt! Met inspirerende quotes, mooie kaartjes of leuke polaroid foto’s. Ik kocht daarvoor kleine wasknijpers en clips bij de Hema. Lees hier nog meer leuke inspiratie tips om je eigen moodboard te maken.

Wat vind jij van deze diy?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.