Home Life Fun Quotes Sporty Saturday!

Sporty Saturday!

Vanaf deze week komt er iedere zaterdag een Sporty Saturday artikel online. Wil je graag sporten, maar kan je de motivatie maar moeilijk vinden? Met deze artikelen kom je hoe dan ook van de bank af om lekker te gaan bewegen! We beginnen deze keer met motiverende quotes. So, don’t be lazy and get exercising!

Kun je jezelf echt niet van die bank afslepen en zijn al die chocoladerepen té lekker in jouw ogen? Geloof ons, als je eenmaal begonnen bent met sporten en een doel voor ogen hebt, kan het zelfs zeer verslavend werken en wil je niet meer anders. Maar we know, beginnen is moeilijk.. Daarom gaan wij jou een handje helpen met deze motiverende quotes!

“No squats, no ass”

Als je niet squat, heb je geen kont wordt wel gezegd. Misschien heb je van jezelf al een kont to die for, maar de meeste meiden moeten er (helaas) veel voor doen om te shinen in bikini van de zomer. Squats zijn super goede oefeningen om een mooie en strakke kont te krijgen, dus kom van die bank af! Squats kun je gewoon thuis doen en je hoeft niet direct te beginnen met 100 per dag. Je bent vandaag dus binnen een paar minuten al klaar!

“You don’t always get what you wish for, you get what you work for”

Niemand is perfect en dat is maar goed ook. Stel een doel voor ogen en probeer dit doel te bereiken. Maar doe het op je eigen manier. Ieder lichaam is anders en hetzelfde uiterlijk krijgen als iemand anders is haast onmogelijk. Train zo hard je kunt en dan zul je bereiken wat jij in je hebt.

“It’s not about being better than someone else, it’s about being better than you were the day before”

Zoals net al is gezegd, ieder lichaam is anders en jezelf vergelijken met anderen heeft geen zin. Wees blij met wie je bent en met de doelen die jij hebt behaald en nog zal gaan behalen. Alleen dan zul je jezelf iedere keer weer motiveren om een stapje harder te gaan.

“When you work hard, good things happen”

Na een flinke workout voel je je hoe dan ook beter. Je hebt meer energie en dat komt de rest van de dag goed uit. Ga lekker shoppen met vriendinnen (ook een goede workout) of een extra groot rondje lopen met de hond.

Ben jij gemotiveerd geraakt door deze quotes of blijf je gewoon lekker op de bank hangen?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.