Home Health Gezond leven Deze inspirerende yogi’s moet je volgen op Instagram

Deze inspirerende yogi’s moet je volgen op Instagram

Copyright: @GypsetGoddess (Instagram)

Kerri Verna is een yoga-instructrice die ervan houdt om les te geven op het strand. Naast yoga geeft ze ook pilates en personal training. Haar positieve attitude en prachtige strandfoto’s die ze toont op haar account Beach Yoga Girl inspireren yogi’s over de hele wereld.

@MandyMartini

De Zweedse Mandy Martini (née Velazquez) verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Californië om er yogalerares te worden. Vandaag geeft ze les, workshops en retreats in haar eigen studio in L.A.

@DaughterOfTheUniverse

Yogini (= vrouwelijke yogi) Elisia Young uit Seattle begon met yoga door poses na te bootsen die ze op Instagram zag passeren. Na een tijdje raapte ze al haar moed bijeen en schreef ze zich in voor haar eerste yogales. Vandaag is een gediplomeerde yogaleerkracht en neemt ze op haar account Daughter of the Universe indrukwekkende poses aan in de meest surrealistische settings.

@KathrynBudig

Kathryn Budig is een yogafanaat en schrijft voor o.a. Yoga Journal, Gaiam, en MindBodyGreen. Ze is bovendien ook de yoga-experte van Women’s Health Magazine. Ondank alle fame blijft ze erg down to earth. Het is alsof je een vriendin op Instagram volgt die toevallig ook een internationale yogini en succesvolle journaliste is.

De Amerikaanse Dawn Sora Yang post meer filmpjes dan foto’s op haar account Monkey Mix. Zo zie je hoe haar yogaposes tot stand komen, wat dit het ideale account maakt voor wanneer je een groentje bent en nog veel moet leren.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.